{{ message.message }}
{{ button.text }}

1,2,3,4 hoedje van papier... Help!

Ik begin nu toch bang te worden voor de eerste echo en moeders voor moeders komt langs

Afbeelding blog '1,2,3,4 hoedje van papier... Help!' Achtergrond blur afbeelding

Aankomende maandag is het dan zover. Dan heb ik mijn eerste echo met 6 weken en begin het wel heel erg spannend te vinden... We krijgen dan te horen, als ze het tenminste goed kunnen zien, hoeveel kindjes we krijgen. Het kan oplopen tot 8, als we heel veel pech hebben, maar nadat ik vertelde hoe de test eruit zag denkt het ziekenhuis dat ik hooguit 2 geweldige kindjes ga krijgen. 

Nu wacht ik eerst af wat we morgenavond kunnen verwachten. Moeders voor Moeders komt langs en gaat kijken of ik genoeg HCG in mijn systeem heb zitten, om mee te mogen doen... Ik ga er vanuit dat alles goed is, maar maak mij er wel zorgen om, want de vorige keer toen het misging maakte ik ook te weinig HCG. Dat lijkt nu gelukkig al beter te gaan. 

Wat zijn jullie kwaaltjes geweest in het begin? Ik ben vooral heel moe en last van mijn borsten. Ik moet natuurlijk veel plassen en dat valt mijn collega's aardig op. Sommige zijn al gaan vragen of alles goed met mij gaat, maar heb gezegd dat ik een blaasontsteking heb. 

Ik ga het vanaf de echo aan mensen vertellen, tenzij er nog geen hartslag te zien is op de echo, want dat is er weer de kans dat het verkeerd af gaat lopen. Als alles goed is, zal alles heel snel gaan, want dan ga ik weer verder met dingen aanschaffen haha. Ben liever te vroeg dan te laat. 

Ik zal ergens volgende week laten weten hoeveel schatjes ik in mijn buikje heb zitten. Ook ga ik vanaf dan foto's gebruiken die ik zelf gemaakt heb, want nu haal ik alles nog van Google af om nog een beetje anoniem te blijven.

Love you guyz!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je