Snap
  • Zwanger
  • eersteecho
  • 1234
  • MoedervoorMoeders

1,2,3,4 hoedje van papier... Help!

Ik begin nu toch bang te worden voor de eerste echo en moeders voor moeders komt langs

Aankomende maandag is het dan zover. Dan heb ik mijn eerste echo met 6 weken en begin het wel heel erg spannend te vinden... We krijgen dan te horen, als ze het tenminste goed kunnen zien, hoeveel kindjes we krijgen. Het kan oplopen tot 8, als we heel veel pech hebben, maar nadat ik vertelde hoe de test eruit zag denkt het ziekenhuis dat ik hooguit 2 geweldige kindjes ga krijgen. 

Nu wacht ik eerst af wat we morgenavond kunnen verwachten. Moeders voor Moeders komt langs en gaat kijken of ik genoeg HCG in mijn systeem heb zitten, om mee te mogen doen... Ik ga er vanuit dat alles goed is, maar maak mij er wel zorgen om, want de vorige keer toen het misging maakte ik ook te weinig HCG. Dat lijkt nu gelukkig al beter te gaan. 

Wat zijn jullie kwaaltjes geweest in het begin? Ik ben vooral heel moe en last van mijn borsten. Ik moet natuurlijk veel plassen en dat valt mijn collega's aardig op. Sommige zijn al gaan vragen of alles goed met mij gaat, maar heb gezegd dat ik een blaasontsteking heb. 

Ik ga het vanaf de echo aan mensen vertellen, tenzij er nog geen hartslag te zien is op de echo, want dat is er weer de kans dat het verkeerd af gaat lopen. Als alles goed is, zal alles heel snel gaan, want dan ga ik weer verder met dingen aanschaffen haha. Ben liever te vroeg dan te laat. 

Ik zal ergens volgende week laten weten hoeveel schatjes ik in mijn buikje heb zitten. Ook ga ik vanaf dan foto's gebruiken die ik zelf gemaakt heb, want nu haal ik alles nog van Google af om nog een beetje anoniem te blijven.

Love you guyz!

4 jaar geleden

Dames ik weet niet meer hoe je op iemand zijn bericht kunt reageren vandaar dat ik het zo doe. Heel lief jullie berichtjes. De reden waarom ik het eerder vertel is omdat iedereen die ik ken weet dat wij via het ziekenhuis lopen en ze gunnen het ons zo dus zodra de echo goed is vertel ik het iedereen. De liefde die ik ontvang van vrienden en familie in deze situatie is zo groot en ik wil dat hun met ons mee genieten van de kleine. Ik laat weten hoe het maandag gegaan is!

4 jaar geleden

Spannend!!! Ik duim voor je mee dat alles ok is! Persoonlijk zou ik het op het werk pas na de veilige 12 weken vertellen en ouders, familie en close vrienden wat eerder. Die mogen jullie blijdschap zeker delen. Hoop dat je het ons ook snel laat weten en tussendoor genieten!!!

4 jaar geleden

Ik ben ook heel benieuwd! Het hoeft echt niet zo te zijn dat het niet goed is als je nog geen hartje ziet maandag hoor. Bij mij zagen ze het ook nog niet maar een week later was ie er heel duidelijk. Je kan soms net een paar dagen korter zwanger zijn dan je denkt. Hoop iig dat alles goed is! Spannend idd! En succes morgen, komt vast goed! Heel goed dat je meedoet! ?