{{ message.message }}
{{ button.text }}

​0 + 1 = 1 en 1 + 1 = 2?

We zijn al een tijdje verder sinds mijn eerste miskraam, en we lijken geluk te krijgen.

Afbeelding blog '​0 + 1 = 1 en 1 + 1 = 2?' Achtergrond blur afbeelding

Ondertussen zijn we nu twee jaar samen, ik ben net eenentwintig en na de vroege miskraam die ik kreeg waarover ik vertelde in mijn eerste blog nadat we net een jaar samen waren, ben ik niet meer in verwachting geweest, we hebben besloten ons erbij neer te leggen, en als het komt dan komt het, het is fijn dat ik het naast mij neer heb gelegd, dan doet je periode krijgen ook niet zo zeer meer, we komen net terug van Romé, en Wouter heeft nog een week vakantie over, "zo het is ook wel heel fijn weer thuis te zijn hoor "zegt Wouter" mijn vader heeft lief voor mijn konijntjes en kipjes gezorgt. Hij woont tenslote maar vijf meter van ons af, mijn schoonfamilie komt gelijk langs die avond om vakantie foto's te bekijken, mijn vader is er ook bij, "ik zie dat hij er na iets meer dan twee jaar er alweer wat beter bij zit en bijna niet meer rookt of drinkt" wat een verademing denk ik bij mezelf, in de week dat Wouter nog vakantie heeft nemen we het er nog even van, zwemmen, uitgaan, noem maar op, de laatste tijd ben ik niet zo te genieten, alles irriteerd me, en ben licht ontvlambaar, ik kan ruzie maken om niks,

Wouter staat om 05:00 uur op om naar zijn werk te gaan, hij moet nog een ander en een half uur rijden om er te komen, Kan je niet wat zachter uit bed komen? Je maakt mij wakker, nou sorry hoor zegt Wouter, moet ik ook sorry zegen dat ik misschien te hard adem? En er maar mee stoppen zodat jij je niet irriteerd? "Ik schiet in de lach" nee zeg ik dat hoeft niet, dan heb ik toch niks meer aan je of wel? Nou goed dan "hij lacht terug" zeg.... niet om je nog meer te irriteren ofzo zegt Wouter, maar kan jij vandaag even een zwangerschapstestje doen, want ik denk dat het Bingo is, WAAROM? vraag ik half hatend, wat ik net uitlegde zegt Wouter, je bent niet te genieten, het enige wat je nog nodig hebt is een bezem, er ligt nog een kruidvat twee voor vijf, en een clearblue digital, leef je uit en hij geeft me snel een kus op mijn hoofd, Niet doen.... zelfs dat irriteerd me.... "ik vang wat urine op in een plastic bekertje, en doe de testen, het is 05:30 ondertussen dus duik ik me bed maar weer in, het is toch nee, ik kijk wel als ik weer wakker ben. Het is 10:00 uur als ik weer wakker wordt, ik loop naar de toilet om te plassen, het moment dat ik ga zitten, zie ik dat de kruidvat 2 streepjes heeft beide even donker!!!! "Even in mijn ogen wrijven" nu pak ik de Clearblue zwanger +3.... goed en dan wordt ik nu ergens wakker?? Nee? oke dan niet... ik maak foto's en stuur die door naar Wouter, ik wordt gelijk gebeld, zie je nou wel? Hoelang ben je? Betekent die +3 dat je meer dan drie kinderen krijgt? "zegt hij half lachend" Nee antwoord ik iets met weken, maar ik moet over 4 dagen pas ongestelt worden, denk ik....... "wat zijn we blij" maar we zijn te bang om echt blij te zijn, ook dit kan fout gaan.

Ik weet niet hoelang ik ben, het is erg onregelmatig soms hevig soms weinig, ik schrijf me in bij een verloskundige, twee dagen later mogen we even voor een echo om te kijken, "ik ben zo gespannen we worden binnen geroepen, na het voorstellen zegt ze het kan zijn dat het nog te vroeg is en dat we niks zien, ik neem plaats en een klodder gel wordt op mijn buik gedaan, ze gaat eroverheen met de echo kop, nee maar zegt ze, Wouter kijkt ook opgewekt, "zijn ogen vergroten zich" ook ik zie het meteen, HET ZIJN ER TWEE!!! roep ik opgewekt!! "Ik huil van blijdschap" Wouter is ook ontroerd, de verloskundige zegt, zo te zien ben je al acht weken, maar.... eentje groeit niet echt goed.... het lijkt alsof het hartje net is gaan kloppen, drie dagen later, begin ik snachts hevig te bloeden....

Wordt vervolgd

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je