{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwanger!!! Wat nu???

Zwanger... A Happy Moment, also a scary moment. Hoe zal hij er op reageren?

Afbeelding blog 'Zwanger!!! Wat nu???'

11 januari 2014. 

Al weken voelde ik dat er iets niet klopte aan mijn lichaam. Was aan het eind van de  dag vermoeider dan normaal en had ik de nodige stress in mijn huwelijk.

Mijn menstruatie bleef sinds november ook weg en had al wat testjes gedaan. In de ochtend werd ik wakker en iets in mij zei "doe een test". Gelukkig had ik nog één test liggen en ik deed de test. Vrijwel snel verscheen er op de display "zwanger". Ik was ontzettend blij, maar ook bang dat mijn echtgenoot hier niet blij mee zou zijn. Hij zei namelijk dat hij geen kinderen met mij wilde. Ik stapte in de douche, voordat ik dat deed vroeg ik aan mijn man of hij even wilde komen...

Tags:

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je