{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwanger van de tweede, deel 3

I feel good, yes eindelijk voel ik me weer iets beter dan de afgelopen weken.

Afbeelding blog 'Zwanger van de tweede, deel 3' Achtergrond blur afbeelding

Yes ik voel me weer wat beter, ben nog wel heel moe steeds maar mijn misselijkheid is weg. Geen zetpillen meer nodig maar nog wel genoeg over voor reserve voor als het weer op speelt. Na een bezoekje aan de masseuse vorige week is mijn rug ook weer stukken beter.  

Afgelopen week hebben we veel gedaan, oud en nieuw gevierd nou ja gevierd. Ik heb liggen slapen op de bank van 8 uur tot half 12 toen maakte mijn man me wakker voor de jaarwisseling. Om half 1 lag ik weer in mijn bed, ik was zo moe. We hebben 2 dagen nieuwjaars bezoeken gehad. Dat is dan weer het nadeel van familie zo ver uit elkaar wonend. Schoonfamilie in Friesland en mijn familie verspreid over de provincie Groningen. 

Zolder

Jaja we zijn dan echt eindelijk begonnen aan de zolder en wat is er veel losgekomen. 6 vuilniszakken met afval en nog wat grote spullen wat naar de stort moet. Dit wouden we maandag doen maar toen sneeuwde het zo hard dat we het maar uitgesteld hebben. Daarnaast hebben we ook heel veel spullen voor de rommelmarkt. Het kleine kamertje was leeg maar staat nu weer tijdelijk vol met dozen voor de rommelmarkt. Eind van de maand is er een rommelmarkt in de tt hal daar gaan we hopelijk een boel verkopen. 

Ijsvrij

Jaja wij wonen in de zone waar nu al 2 dagen ijsvrij is. De hoofdwegen zijn laat in de ochtend redelijk te doen. 'S avonds is het een ramp en de binnenwegen zijn ook rampzalig. Maandag had ik zelf al een extra vrije dag op genomen zodat ik Lyla naar school kon brengen haar eerste echte schooldag. Dinsdag hadden we ijsvrij gekregen Lyla van school en ik van mijn werk. Vandaag beide weer vrij, mijn vrije dag en Lyla weer ijsvrij. Ben erg benieuwd naar wat morgen ons zal brengen. 

Gevoel op dit moment

Erg moe maar ben eindelijke van mijn misselijkheid af. Super blij met de Ah pampers actie, 1+1 gratis weer 4 pakken ingeslagen dit keer nog 1x maat 2 en 3x maat 3. Nou ben nu we eerst goed voorzien geloof ik. Daarnaast super happy want krijg een geweven doek van mijn ouders voor de baby yes!!! 

Volgende week 12 week echo, dan gaat manlief ook weer mee naar de afspraak en kan hij de Baby ook zien. Af en toe voel ik wat en denk ik zou dat de baby al zijn. Je weet het maar nooit, vorige keer voelde ik het bij 12 week al tijdens massages bij de masseuse. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je