{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwanger Koninginnedag vieren

Zo koningsdag 2015 hebben we ook weer gehad. Wat een dag veel muziek en gezelligheid

Afbeelding blog 'Zwanger Koninginnedag vieren ' Achtergrond blur afbeelding

De hele dag lopen werd m alleen niet dus mijn vriend en ik zijn een klein blokje door de stad gegaan. 

Volgende week 5 mei weer een afspraak bij de verloskundige om te voelen hoe het gaat en naar je luisteren. 

Ik voel je nu elke dag wel bewegen en ben gelukkig al minder moe. Maar heb soms wel momenten dat ik echt heel moe ben en me serieus af vraag of ik het allemaal ga aankunnen en of het allemaal een goed idee was. 

Die gedachte en twijfel komen omdat ik en m'n vriend veel ruzie hebben. daardoor voel ik me al minder vrolijk en m'n zwangerschaps happy bubbel waar ik in zit knapt dan ook regelmatig. Ook omdat hij dan dingen roept als je word een kut moeder en heb er geen boodschap aan dat jij je zo voelt. Hoe dit verder gaat verlopen. Ik hou jullie op de hoogte 

Tags: #Mom to be

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je