{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwanger en een burn-out #20

De feestdagen liggen achter ons en de dagelijkse sleur doet zich weer aan. Het nieuwe jaar begint nog niet echt knallend voor mij.

Afbeelding blog 'Zwanger en een burn-out #20'

Met de feestdagen achter de rug val ik weer een beetje in een dip. De dagen zijn donker en zin om iets te doen heb ik niet. Toch probeer ik dat gevoel een beetje om te buigen. Op Facebook kom ik een berichtje tegen van iemand die een nestje kittens heeft. Voor mij helaas te duur en te ver weg, maar het brengt mij wel op een idee en ik pak m'n tablet erbij. Dagelijks houd ik verschillende pagina's van dierenasiels in de omgeving in de gaten, totdat het eindelijk raak is. Een nestje van 7 kittens is gevonden. Met veel smeekbedes haal ik mijn man over om te gaan kijken. 

Al vroeg zitten we op zaterdagochtend in het asiel. Ik ben onwijs zenuwachtig. Zouden we zo'n lief klein kitten mogen adopteren? We zijn gelukkig de eerste en heb daarom ook eerste keus. Bij de ontmoeting ben ik verkocht. Een van de kittens kruipt meteen bij mij op schoot en valt in slaap. Mitty, dit is Mitty roep ik verrukt uit naar m'n man. Hij heeft ondertussen een andere kitten in z'n trui vast zitten. Ondanks herhaaldelijke pogingen blijft ze terug in z'n trui klimmen. Monstertje dat het is. Ik kijk mijn man aan. "We nemen ze allebei!" roep ik uit naar de verzorgster.

Een week later mogen we ze ophalen. Mittypoes en Monsterpoes. Wat heerlijk om twee van die vrolijkerds in huis te hebben! Ik raak er zo gelukkig van dat ik niet meer uren in bed blijf liggen, maar er 's ochtends vroeg uit ga. Ik steek de kaarsjes aan om het gezellig te maken en zorg voor ontbijt. Tegen de tijd dat manlief vertrekt heb ik twee tevreden poesjes op m'n schoot liggen spinnen, terwijl ik één van m'n favoriete series aanzet. Het is nu tijd voor mezelf.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je