{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwanger een ziekte? Nee maar wel zwaar Af en toe

Deze week hebben we de intake bij de verloskundige en hopelijk een termijn echo.

Afbeelding blog 'Zwanger een ziekte? Nee maar wel zwaar Af en toe'

bij de verloskundige hebben we een best wel zwaar gesprek moeten hebben vooral over mijn eigen opvoeding en mijn ouders. daar heb ik verteld dat mijn vader geen contact wil met z'n dochter en dus ons kind waarschijnlijk geen opa krijgt van mijn kant. wat wel even slikken is als je je dat zo beseft. mijn moeder is wat dat betreft ook een verhaal appart. 

Ze heeft al voordat ik geboren was last van een psychiatrische achtergrond en heeft ook eens in de zoveel tijd een psychose waardoor mijn jeugd best Zwaar was. En mijn vriend en ik hebben dan ook besloten het niet zo als onze ouders te doen aangezien het voor ons allebei zwaar was ( mijn vriend en ik hebben wat onze jeugd betreft veel overeenkomsten)  dus na dat allemaal besproken te hebben kom je op het venomeen kwaaltjes en ziektes in de familie. die vielen best mee geloof ik want als je niet weet of er iets voorkomt kan je ervan uitgaan dat iemand het niet heeft. tenminste dat hoop je dan. 

Verder stond er een termijn echo gepland voor deze week die je de echoscopist wat moeilijk hebt gemaakt want je hebt besloten dat je op de kop wel lekker ligt en het vertikt om je om te draaien. ( hahaha nu al een lekker karakter en koppig dat word wat hahaha )agh ja gelukkig konden we voor een week later weer een afspraak maken en kijken of je dan mee werkt. ;)

Wat dat betreft ben ik er eigenlijk stiekem wel blij mee zo kunnen we je volgende week weer zien. En ja wat kwaaltjes betreft voor mij ik ben af en toe misselijk en moe. mja goed excuus om lekker vroeg onder de wol te kruipen toch.  

Tags: #Mom to be

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je