{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zus Penelope Cruz bevallen

Het jongere zusje van Penelope Cruz is in haar woonplaats, Madrid, bevallen van een dochtertje.

Afbeelding blog 'Zus Penelope Cruz bevallen'
Het jongere zusje van Penelope Cruz is in haar woonplaats, Madrid, bevallen van een dochtertje.  

Kunstmatige inseminatie

Monica Cruz maakte in januari bekend dat zij zwanger is geraakt na kunstmatige inseminatie van een anonieme spermadonor. De 37-jarige actrice en modeontwerpster is na het einde van haar relatie met acteur Álex González, niet meer de perfecte partner tegengekomen. Uit angst dat zij straks te oud is voor het moederschap, koos zij voor deze weg. Op haar eigen blog maakte Monica al eerder bekend dat zij het taboe van kunstmatige inseminatie wilt doorbreken. Zij maakt zich geen zorgen over wie de vader is. Ze wilde niet dat haar toekomstige baby de schaduw van wie de vader zou zijn met zich mee zou moeten brengen. penelope  

Penelope Cruz

Penelope Cruz, die zelf in verwachting is van haar tweede kindje, moeder Encarna en broer Eduardo Cruz waren bij de bevalling aanwezig. Moeder en dochter maken het goed. Penelope en haar man acteur Javier Bardem kregen in 2010 hun eerste kindje, Leo Encinans Bardem. In datzelfde jaar trouwde het Hollywoodkoppel. Het tweede kindje laat niet lang meer op zich wachten. Over een maandje kunnen Penelope en Javier hun wondertje in de armen sluiten. Nu maar hopen dat de baby’s van Penelope en Monica goed met elkaar kunnen opschieten, net zoals hun moeders.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je