{{ message.message }}
{{ button.text }}

​Zooo geen ochtendmens!

Iedereen die mij ook maar een beetje kent weet dat ik heel lomp kan zijn,

Afbeelding blog '​Zooo geen ochtendmens!'

Op mamaplaats ben ik nog niet zo lang maar ik zal jullie nog vaak meenemen in mijn leven vol blunders. Domme opmerkingen, domme dingen doen, dingen niet snappen, alles wat misgaat, JEP dat ben ik!


Zo probeer ik iedere week opnieuw mijn leven te beteren, het makkelijker voor mezelf te maken. Dit keer zou ik echt op de woensdagavond optijd naar bed gaan (NOT) en optijd op staan en een keer niet hoeven hasten in de ochtend.
Maar zo ging het vanmorgen dus niet, ik ben echt zo GEEN ochtendmens, gelukkig mijn kinderen ook niet dus ik zit niet op mijn vrije dag al om 08.00uur aangekleed beneden (wat ik om me heen wel hoor, ik zou dat echt niet aankunnen, respect!) dus is het voor mij een hele opgave als Jackie om half 8 op het kinderdagverblijf moet zijn.

Ja nu ik nog verlof heb kan ik haar ook later brengen, maar zij vind het gezamenlijk ontbijten juist zo leuk en ze gaat maar een halve dag. Dus vanmorgen ging de wekker weer vroeg, 06.20 uur om precies te zijn, dan kon ik 2 keer snoozen en had ik zeker 3 kwartier de tijd. Gister was het alsnog 00.00 uur voor ik naar bed ging trouwens. Maargoed 2 keer snoozen werd 5 keer snoozen en toen moest ik haasten. Maar mijn borsten stonden op springen dus Lilly moest even wat slokjes nemen voor ik me kon aankleden. Dit deed ze gelukkig, slapend, maar dat maakte me niets uit. Ik heb wat aangetrokken en wekte Jackie (inmiddels was het bijna 07.00 uur) die niet wakker te krijgen was, want het was toch nog donker buiten?!

Nou hoppa kleren aan en weg, bijna de huissleutels vergeten!!!! Maar we zaten in de auto, 07.25 oke dan redden we het NET. Heel erg haasten en dan heel rustig binnenlopen alsof er niets aan de hand is (dat kan ik heel goed).

Jackie dikke kus gegeven en dan heb ik een ochtendje met Lilly, ik moest nog tanken, laat ik dat dan maar gelijk doen dan ben ik er vanaf bedacht ik me.

Toen ik uitstapte bij het tankstation werd ik vrolijk toegelachen door 2 mannen, wat vriendelijk dacht ik nog en ik lachte gezellig terug. Tot iemand me gebaarde even naar beneden te kijken, en jahoor daar stond ik in het donker in de regen met mijn blauwe slofjes van het kinderdagverblijf nog aan:
ZO GEEN OCHTENDMENS!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je