{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zo zin in de Beekse Bergen testdag !!!

Jaaaaaa! We mogen de Beekse Bergen testen! En leuk dat we dat vinden !! Ik dacht even geleden ik trek de stoute schoenen aan en geef ons op,

Afbeelding blog 'Zo zin in de Beekse Bergen testdag !!!'

Dit is zo leuk ! Even geleden kon je je opgeven om met je gezin een dagje Beekse Bergen te testen, filmpje en foto's temaken en een leuke review te schrijven, nou dat is aan ons wel besteed. Met 3 kids in de leeftijd van 13, 9 en 5 voldoen we aan alle voorwaarden en kunnen we alles proberen en testen wat er in het park tedoen is. En dat dachten ze bij Mamaplaats dus ook. Yes ! Dacht ik toen ik het mailtje zag. En nu maar hopen op een goede dag, ik lijd aan fibromyalgie en niet alle dagen zijn voor ons vanzelf sprekend, maar ik heb goede hoop en anders gaat de rolstoel mee. 

Maar kortom we hebben er enorm veel zin in  ! Zeker onze dochter van 9 die wil heel graag alle vragen beantwoorden en helpen met de review schrijven en onze zoon van 13 heeft Papa al lief aangeken om de Gopro te lenen. En de kleinste spruit van 5 jaar wil het liefste de giraffen zien. En papa verheugd zich op de big 5 ... en de auto safari. Zo start onze Mei vakantie alvast top !! Bedankt Mamaplaats ! 

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je