{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zo sannend al die echo's

Het gaat allemaal goed je voelt je top. En je bent nergens bang voor. Tot dat de echo er aan komt. altans dat heb ik..

Afbeelding blog 'Zo sannend al die echo's'

Het begind bij mij meestal 2dagen voordat ik een echo heb. Ik ga me zorgen maken oh wat nou als er wat mis is. Wat als het hartje niet klopt. 2dagen voor de 3de afspraak bij de verloskundige had ik het heel erg. Ik ben op facebook gaan zoeken naar een angelsound (altijdhandig dat iedereen alles daar verkoopt). Meteen had ik er 1 gevonden om de hoek voor maar 5euro. Had haar een bericht gestuurd en kon hem meteen ophalen thankgod. Toen snel naar huis meteen het hartje zoeken. Alles wat goed het klopte. Elke x had ik het weer. Toen ik naar de pretecho ging (geslachtbepaling) was ik opgelucht (jaa natuurlijk 2 dagen ervoor niet. Maar heb nu de angelsound) doordat de baby nog lag te slapen in de buik heeft de vrouw de rest van het kindje onderzocht ze heeft bijna alles kunnen controleren wat ze normaal met de 20 weken echo doet. Alles was top. Nou een last van me schouders. 

Toen met 19 weken zwangerschap de 20 weken echo gekregen. Ook precies het zelfde weer terwijl ze al hadden gezegt dat alles goed was. Jaa alles was weer goed kern gezond tot nu toe. Wel wat boven het gemiddelde met de groei. Maar dat is altijd fijner dan er onder denk ik maar. 

De kleine man heeft wel altijd wat geks met de echo's. Bij de eerste duidelijke echo zwaaide hij. Bij de pretecho stak hij zijn duim op. En bij de 20weken echo stak hij zijn tong uit en liet hij zijn "spierballen" zien. Dat is echt genieten. Kan niet wachten tot hij in mijn armen ligt.

Hoe ervaren jullie dat? Hebben jullie ook voor dat je een afspraak hebt bij verloskundige en bang gevoel of maak je je ook extra zorgen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je