{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zo...... madammetje moet drinken!!!

Ik plaats het nu onder een andere categorie, daar is dit beter op zijn plaats zijn we achter.......

Afbeelding blog 'Zo...... madammetje moet drinken!!!' Achtergrond blur afbeelding

Ja, ja....... zo druk kun je je dus maken om je dochter die niet wil drinken, die het zelfs zover laat komen, dat ze helemaal niks meer drinkt en eet en zonder dat alles gewoon naar school vertrekt!! Ik toch een beetje in paniek (zoveel reserves heeft ze namelijk niet), met in mijn hoofd... waarom? Waarom doet ze dit? Je kunt het allemaal aan haar uitleggen en ze snapt heel erg goed waar het over gaat en wat er moet gebeuren, maar doen ho maar!!

Bij de huisartsenpost gezeten omdat ze het uitschreeuwde van de pijn, gelukkig had ze geen blaasontsteking, maar met een hele drukke buik (is ook niet zo gek als je niet drinkt!) gingen we gewoon weer naar huis.

Sinds 2 dagen zijn we overgestapt op een andere maatregel..... Als ik drinken inschenk (dat zijn halve glaasjes, grote hoeveelheden zijn niet aan haar besteed) moet ze aan tafel gaan zitten en het gelijk opdrinken, dus niet meer 1 uur aan tafel om het op te hebben, maar meteen! Doet ze dit niet, dan zit ze op de gang (wat ze gelukkig nog steeds echt niet leuk vind), net zo lang tot dat ze naar mij luistert.

Vanmorgen naar de dokter geweest, die heeft haar nagekeken en ze is niet uitgedroogd (gelukkig). Ik weet nu waar op ik moet letten en ze heeft me ook verzekerd dat ik me echt niet druk moet maken om het waarom, dat ik dat even achterwegen moet laten en dat ze nu moet weten wie er de baas is!! Ze zei ook: Het waarom kom je waarschijnlijk nooit achter, er zijn ook zoveel dingen gebeurd de laatste tijd, maar ze moet luisteren! Dus dat wordt kort houden en constant grenzen aangeven. Nu is het zo dat nee bij mij ook echt nee is, maar soms ga ik wel mee in de dingen die ze voorstellen, omdat ik dan denk dat het zo ook kan, maar dat is nu dus even verleden tijd. Net zolang tot ze het normaal gaat doen en ze waarschijnlijk weer de rust gevonden heeft.

Ppffff...... Wat een taak en wat een klein heksje hebben we op het moment in huis, maar het gaat goed komen ;)

Tags: #Kids & Zo

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je