{{ message.message }}
{{ button.text }}

zijn eerste hapje !!

Wat bijzonder om te zien hoe je kindje reageert op zijn eerste hapje.

Afbeelding blog 'zijn eerste hapje !!'

Op het moment dat hij vier maanden was, wouden mijn vriend en ik samen zijn eerste hapje geven omdat dat natuurlijk maar een keer een moment is die je niet kan overdoen als je die gemist hebt, mijn vriend kwam op een gegeven moment thuis van de winkel en had een potje  olvarit mee genomen ( mango, appel en banaan), toen mijn vriend zijn eerste hapje gaf ( waar ik met de camera en een smile van oor tot oor ademloos zat te wachten op zijn reactie) at hij zijn eerste potje al gelijk voor de helft op zonder enige problemen ,wel had hij bij zijn eerste hapje een beetje een zuur gezicht maar dat veranderde al snel in een open mondje die aan het wachten was op een tweede hapje haha.

Omdat ik altijd zei toen ik nog zwanger was dat ik zijn eten zelf wou maken zonder suiker, zout of conserveermiddelen, ben ik vanaf de dag erna zelf papjes gaan maken, en hij smult alles helemaal op zonder problemen! 

Wat ben ik trots op mijn kleine man dat hij nu al goed eet en hoop dat hij dit aanhoud.

Als er nog moeders zijn met lekkere of leuke tips, recepten of ideeën zijn altijd welkom!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je