{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zeg maar nee.. .Dan krijg je er twee ..

Een jaar geleden positief getest op het overgangshormoon.... En nu weer een positieve test ???

Afbeelding blog 'Zeg maar nee.. .Dan krijg je er twee .. '

5-12-2013

Tsjaa....  Daar sta je dan met een positieve zwangerschapstest in je handen. 

Nog geen jaar geleden had je een positief staan achter het overgangshormoon maar dat maakt dus voor die ene eisprong die je dan nog hebt gehad niet uit....

Blijkbaar

Blij ???  Jawel.... Voorbereid.... Nee dat niet

Een relatie die niet meer helemaal lekker loopt, waar je eigenlijk al een beetje  over aan het twijfelen bent , en dan nu "dit" ?!!?!

39 jaar....  Een slechte rug...  In de overgang  ( ????) ... Geen werk... Al 2 tieners .. En een LAT-relatie omdat ik het eerlijk gezegd geen 24/7 meer met hem uit houd

Het idee dat ik mijn eisprong mis ..  wat werd bevestigd door de 2 pakken testen die ik heb gedaan...  Elke 2 uur testen en maar 1 keer een smiley te zien krijgen lijkt me niet een duidelijk gevalletje van "een vruchtbare periode"

Vanavond pakjesavond... Waar we dus niks meer aan doen met tieners in huis...  Maar we dus over een jaar of 2-3 weer zeer actief mee zullen zijn......... Dank u Sinterklaasje :-p

Nog een paar keer slikken.. Dringt het nu door ??? !!!  Wat te doen ? En wat niet ?

Tuurlijk is de zwangerschap gewenst, heerlijk lijkt het me weer een baby :-) Maar gaat het me ook lukken om hem te voldragen, gaat het me lukken ..ach.. we gaan er gewoon voor...  2 tieners kunnen heus wel helpen met een baby de fles geven ofzo

Hoe gaan we het "papa" vertellen en hoe de kids ? Kan je eigenlijk wel zwanger worden als je al in de overgang zit ?  Blijft het dan wel "plakken" ?? Is het niet weer vals alarm net als vorig jaar toen ik 3.5mnd niet ongesteld ben geweest, maar ja., toen had ik ook geen HCG hormoon..  Kan je in de overgang HCG hormoon aanmaken.. geloof ik eigenlijk wel dat ik zwanger ben ???  Hoe kom ik het zeker te weten ?

Afspraak maken bij de verloskundige voor een echo... Hoever denkt u dat u bent ... uhhh..  Zou 4-5 weken moeten zijn ongeveer

Afspraak voor over 3wk maken dan ? Want dan kunnen we het hartje goed zien... heeft u al gebeld met Moeders voor Moeders ?  Als u daar aan mee wilt doen dan kunt u over 2 weken al urine gaan sparen... 

Urine sparen ??? Ik wil eerst zeker weten of het wel echt waar is :-( !!

Ik wacht het af.. Ik wil het eerst zeker weten...  Maar moeders voor moeders toch maar gebeld..  We komen komende week langs.. Zet u urine klaar ?

De deurbel.........  te vroeg !! Urine op tafel alvast neergezet.. de deur open... Mijn vriendin..  Was in de buurt kom gezellig een bakkie doen.. ja Leuk !!! uhhhh

Ik krijg zo nog meer visite... En wat je hoort/ziet moet nog ffies geheim blijven ;-) De mevrouw komt netjes op tijd en op het moment na het voorstellen dat ze zegt.. Nou dan zullen we maar gaan kijken, valt het mijn vriendin dus pas op dat er urine op tafel staat hahaha Geen idee waar in zij denkt dat ik mijn appelsap schenk :-p  Maar ook die test is positief !!! Dus het is echt waar !!??  Echt waar .........  Echt ?

Felicitaties gekregen...  En pas toen ze allebei weg waren kwam ik pas uit de mist te voorschijn... het is dus echt waar !!

Hoe ga ik dit aanpakken ?  Hoe ga ik het vertellen ? We waren er niet meer "mee bezig" maar hebben het er wel vaak over gehad...  Opgegeven eigenlijk toen bleek dat ik al in de overgang was... De pil ligt al ruim een jaar " vergeten " in de la... maar toch... Het zal wel een schok zijn... En is het  ( gezien de relatie status ) nog wel gewild ? Krijg ik een enthousiaste reactie.. En accepteer ik een iets mindere ?

De echo staat gepland op 27dec ..   De kids zijn 1e kerstdag bij hun pa... Misschien een goed moment ? Een cadeautje onder de kerstboom en een leeg huis om elke reactie op te kunnen vangen ?!!!?  ja ...Goed plan !!  Dacht ik..........

De ochtendmisselijkheid zet snel en hevig in... pfff.. Dit kan ik me niet meer herinneren.. !!! het valt zelfs de kids op... mam ben je ziek ?? Buikgriepje ?? uhhh.. eigenlijk is het de vuilniszak.. maar ja.. Dat gaat vraagtekens oproepen dus het maar als een buikgriep afgedaan.  En toen kwam "papa" gezellig even door de weeks langs...  Hij was eerder klaar met werken, ging er van uit dat ik nog wel wakker was en had een heerlijk broodje filêt d'American meegenomen... Oeps

Nou eigenlijk heb ik iets voor jou.. .Wilde het onder de kerstboom neerleggen maar "now is as good a time as any" :-p

verrassing !! ..........................................................................................................................................................................

ja ??? Dit wilden we toch ??  Of niet meer ? ........................................................................................................................

Ja ?!?!?!?!?!?!?!?   Wat is er ? ..........................................................   tranen !!

Verbaasd.. uiteraard...  

verheugd... fijn !! Een positieve reactie dus :-)

Volgens mij heb ik echt een zwangerschap in combinatie met een buikgriep te pakken, allemachtig..  Ik spuug me helemaal leeg, ben vreselijk moe ook ...  Gewoon absoluut geen fut meer en van alles lijkt mijn maag om te draaien.....  En mijn broek past niet meer dicht !!!  Ik zou nu 6wk zwanger zijn en hoef nu al mijn riem niet meer te gebruiken .. sterker nog.. Sommige broeken knellen gewoon al...  Dat kan toch niet ???

De boeken er op nageslagen.. Bij de 1e ging ik met 28wk positiekleding dragen.. bij de 2e met 20 weken... Dan toch zeker niet nu al met 10 weken !!! Lijkt me echt stug

En dan komt toch de gedachte "tweeling" opduiken afentoe... en afentoe werd regelmatig...  Tot ik dus hardop uitsprak dat het misschien wel iets was om rekening mee te houden ... Schrik !!!

Inmiddels mocht ik wel gaan plassen voor Moeder voor Moeders...  En stonden er grote bussen in huis.. De kids weten niet dat ik zwanger ben... Hoe ga ik dit verklaren ?? Stiekem plassen dus !! Bussen verstoppen en maar hopen dat het werkt.. Best wel eigenlijk !!

En toen kwamen de dromen...  Een tweeling !!  Een jongen en een meisje... Serge en Isabella

Gezichten --- alles heb ik gedroomd.. vanaf de bevalling tot de kleuterschool zo'n beetje

En toen was de afspraak bij de verloskundige... Na 2 kerstdagen kotsmisselijk te zijn geweest , kon ik nu eindelijk de oorzaak van mijn moeheid gaan bekijken..  Zenuwachtig ??? Vreselijk !!! Was het 1 hartje.. of toch misschien echt 2 ?!??

Mijn "verdenkingen" uitgesproken, maar volgens de verloskundige was het een feit dat "hoe meer zwangerschappen.. hoe meer klachten" .. Oh oke... En het feit dat ik ouder ben dan 38 ?? Tsjaa..  Zonder tweelingen in de familie zoals bij ons vergroot die kans zich dan van 2 naar 5%....  5% ????  ohhhh... dan zal het wel niet

Hoe ver denkt u zelf dat u bent ???  Nou volgens mij zou ik moeten zitten nu op 7 weken en 1 dag

En daar kwam het hoor... Een vruchtzakje.. Met een kloppend hartje :-)  VERLIEFD !! gelijk !! uiteraard :-)

Ziet u hier die zwarte vlek ? Dat is uw blaas... En deze zwarte vlek ?  Dat is uw baarmoeder met een vruchtzak en dit "wormpje" hier met dat kleine bewegende dingetje erin ....  Dat is de oorzaak van de misselijkheid :-)

Ik kan het niet heel goed opmeten. dus ik wil graag even met de inwendige echo kijken.. oke ??

ja oke...  beeld verdwijnt... maar net op het laatste moment zie ik nog een zwarte vlek..

En aan de hapering te zien... De verloskundige ook ....

Met de inwendige echo was het beter te zien...  7 weken en 2 dagen...  Nou zat ik er 1 dag vanaf...

MAAR !!!  kippenvel !!  En mijn hand werd blauw geknepen door "papa" die inmiddels ook wel doorhad.. dat MAAR.. niet een woord is dat je wilt horen als je naar een echo zit te kijken

Ik zie hier nog een vruchtzakje....................................  Met ook een kloppend hartje <3

Gefeliciteerd !!!  het zijn er 2

Slik !!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je