{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hippe kleding voor je kids? Check dit eens!

Afbeelding blog 'Hippe kleding voor je kids? Check dit eens!'

Mama's opgelet: op de redactie zijn we altijd op zoek naar producten waar jullie blij van worden... En guess what?! We hebben een hele collectie gevonden :) De nieuwe collectie van Zeeman it is! Deze collectie is namelijk speciaal voor kinderen gemaakt. Dat betekent: lekker zittend zodat jouw kindje heerlijk vrij is om te bewegen. En een happy kid, is een happy mama toch?!

Een collectie waar over is nagedacht

Zoals je als drukke mama vast al gemerkt zult hebben, vinden Kinderen het heerlijk als ze de ruimte krijgen. Lekker samen spelen en grenzen ontdekken (waarbij je vast vaak je hart vasthoudt). De ontwerpers van deze nieuwe collectie hebben de kleding ontworpen met maar één doel: kleding maken VOOR kinderen zodat zij elke dag kunnen doen wat ze het liefste doen: lekker kind zijn. Wij vinden dat ze daarin met vlag en wimpel zijn geslaagd, bekijk deze leuke setjes maar eens...

Mix and Match

Mama’s, attentione.......! Kijk wat leuk, je kunt lekker zelf mixen and matchen! Fijne bijkomstigheid: deze collectie is lekker scherp geprijsd. Bovenstaande setjes shop je bijvoorbeeld al vanaf €7!

Waar wij persoonlijk erg van houden is, dat de kleding (mits goed gematcht) voor elke gelegenheid kan. Het rokje met sneakers voor een lekker dagje spelen in de speeltuin en het rokje met een mooi laarsje voor de verjaardag van oma! Ook de kleuren van de kleding zijn aanwezig: felblauw en roze gecombineerd met grijs en goud zorgt voor een kleurrijk, maar niet te bont geheel. Verder zijn er diverse stoere jeans, leggings en broeken die eindeloos gecombineerd kunnen worden met shirts met print, vestjes en stoere jassen.

imgpsh_fullsize  imgpsh_fullsize-1

 

 

 

 

 

 

 

Veilig voor de huid van je kindje

Ook een puntje waarin naar voren komt dat er aan kinderen gedacht is bij het ontwerpen van deze collectie is het Oeko-Tex keurmerk. Zie je het Oeko-Tex keurmerk in de kleding, dan weet je dat er bij de productie geen schadelijke stoffen zijn gebruikt. Dit kwaliteitsmerk krijgen producten waarvan alle onderdelen vrij zijn van schadelijke stoffen. Dus zowel de stoffen, voeringen, naaigarens of knopen. OEKO-TEX® testen bestaan zelfs uit meer dan 100 verschillende parameters en gaan veel verder dan de wettelijke voorschriften!

Fijn toch?! Zo kun je er op vertrouwen dat de kleding die je koopt (voor een zacht prijsje) verantwoord is. Zowel voor jouw eigen kindje als voor de mensen die de kleding maken.

Gratis extratje

LEUK: Heb je €15 (of meer) besteed bij Zeeman? Dan krijg je ook nog een hippe Beany gratis (vanaf 15 augustus en op=op). Wat wij ook nog een mooi extratje vinden is, dat er is nagedacht over de wasbaarheid van de kleding. Niet na één goede wasbeurt versleten kleding. Kinderkleding uit de nieuwe collectie van Zeeman kun je gerust vaak in de was doen. De materialen zijn van goede kwaliteit die bovendien ook lekker zit.

imgpsh_fullsize-1 (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

Waar wacht je nog op? Shoppen maar die setjes!

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je