{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zal ik het afschaffen hier thuis?

Olivia en Samira kunnen nu al niet wachten: de Sint komt straks in ons land. Ik heb nu al de kriebels...

Afbeelding blog 'Zal ik het afschaffen hier thuis?'

Door alle commotie vorig jaar en de gehele nasleep omtrent zwarte piet (met mensen die beveiligd moesten worden aan toe...), ben ik het zat. Ik wil me niet meer druk maken om ras/kleur/discussie omtrent een feest. Daarom heb ik een idee:

Moeders, zullen wij met z'n allen lekker geen Sinterklaas vieren? Maar in plaats daarvan gezellig een spelletjesavond doen met de kindjes en ze gewoon, op een willekeurig moment, eens een cadeautje geven?!

Wie vindt dit een goed idee en doet met me mee?  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je