{{ message.message }}
{{ button.text }}

Yes! Ik ben zwanger!

Yes!!! Eindelijk mag ik dan ook juichen! Maar nog wel heel zachtjes...

Afbeelding blog 'Yes! Ik ben zwanger!'

Terwijl ik dit typ, besef ik dat jullie het nieuws eerder te horen krijgen dan mijn man. Dat is dan weer het mooie aan deze site.

Maargoed...ik heb een hele tijd niet geblogd. Ik vond het niet zo prettig om steeds weer opnieuw eraan te worden herinnerd dat het nog niet gelukt was. En al heeft het niet lang geduurd en duurt het voor andere ouders nog veel langer! Voor ons duurde dit ook al lang.

Maar nu mogen we ons gelukkig prijzen met dit geweldige nieuws! 

Ik heb net samen met mijn zoontje een mooie tekening gemaakt op een doek in de vorm van een hart. Ik heb er nog opgeschreven: Ik word grote broer! Die hangt nu aan de deur van de slaapkamer van ons zoontje, waar mijn man vanmiddag als hij thuiskomt, sowieso langs loopt. Dus ik hoop dat 'ie het dan meteen ziet! Anders moet ik weer allemaal hints gaan bedenken om hem naar die kamer te sturen, haha

Ik wist al zeker dat ik zwanger zou zijn! Ook al heb ik het de afgelopen maanden steeds gevoeld, dacht ik. Maar dit was anders. Ik ben dood en doodmoe! Ik heb last van maagzuur, mijn buik voelt als een ballon, ik heb heel erg honger en ik voel me heel erg rustig van binnen. Dat laatste had ik ook toen ik zwanger was van ons zoontje. Als ik niet zwanger ben, denk ik van alles, heb ik mijn hele agenda (en die van mijn man) in mijn hoofd en kan ik nooit eens niét nadenken. Maar nu heb ik dat allemaal niet! Ik heb alles op een rijtje, ik ben rustig, mijn agenda staat op mijn telefoon, anders vergeet ik het en ik denk niks (behalve de belangrijke dingen onthoud ik wel).

Ik ga nu even lekker verder op die roze wolk zweven en straks nog lekker buiten spelen met mijn zoontje!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je