{{ message.message }}
{{ button.text }}

Yes eindelijk zindelijk en beloning

dochtertje die met 4 dan eindelijk overdag zindelijk is! ( ze liep dan wel overal mee achter door problemen met bevalling)

Afbeelding blog 'Yes eindelijk zindelijk en beloning'

Na 2 jaar bezig te zijn geweest met pauze op aanraden van cb is ze dan eindelijk zindelijk!

man wat ben ik blij haha en abby is super trots, en binnen 3 dagen tijd! eerste en de tweede dag was nog niet al te succes, vele keren te laat op de wc of dat ze het naderhand pas melde maar de derde dag had ze het dan door maar 1 ongelukje van de 12 keer dat ze kleine plasjes deed op de wc. de 4de dag en de dagen erna gingen zonder problemen, want nee die hello kitty onderbroekjes die mama de 3de dag heeft bij gehaald mochten toch echt niet vies worden. daar waren ze veel te mooi voor haha die week meosten we 3 uur rijden naar familie, dus toch maar een luier om voor de zekerheid (en de brilverkleiner mee) voor als we juist net niet bij een tankstation zouden zijn. kwamen uiteindelijk bij familie aan, zegt ze mama ik moet plassen. dus hup gedaan en mevrouw had het dus opgehouden in de auto! en dat met luier aan...super trots! ze het het nu eindelijk door en heeft alleen snachts nog even een luier. en nu begint sanne van 2 ook op de wc te willen..helaas nog met loos alarm tot zo ver maar ze gaat ook erg de goede kant op!

ze mocht oorbellentjes maar toen ze er eenmaal zat en de pistooltjes kwamen durfde ze niet meer, nu heeft ze erna een mooi little pony uitgekozen waar ze maar al te gek mee is.

werd ook wel tijd bij abby daar niet van :)

Tags: #Kids & Zo

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je