{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wonen in een flat met lift doe af en toe staakt

Het drama van wonen in een flat en je lift doet het niet! Hoe moet dat elke keer?

Afbeelding blog 'Wonen in een flat met lift doe af en toe staakt'

Het wonen in een flat bevalt me prima, het feit dat de kamers zo dichtbij zijn en ik niet veel hoef te lopen om bij me kindjes te komen als er iets is vindt ik geweldig. Alleen het wonen op 5 hoog valt me zwaar tegen!! Dat je uit huis gaat en terug komt en je  " de lift werkt niet" tegen moet komen valt je dan weer zwaar tegen. Met een kind van 5 die gelukkig zelf kan lopen, maar 5 hoog toch net iets te veel trappen zijn. Een kind van 2 die ook prima zelf kan lopen maar toch je steun nodig heeft en een kind van 8 maanden die je moet dragen en nog een dubbele kinderwagen plus tassen erbij. Wat een gedoe!!

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je