{{ message.message }}
{{ button.text }}

Woezel en Pip speelgoed

Afbeelding blog 'Woezel en Pip speelgoed' Achtergrond blur afbeelding

Wie kent het speelgoed van Woezel en Pip nu niet. Woezel en Pip zijn twee schattige hondjes die er ontzettend leuk uitzien. De bedenker is Guusje Nederhorst. Guusje Nederhorst is in 2004 overleden aan kanker. Woezel en Pip wordt vooral door Babette van Veen levendig gehouden en dat is maar goed ook, want vooral jonge kinderen zijn dol de twee hondjes.

Wat is er allemaal verkrijgbaar van Woezel en Pip?

Er is veel verkrijgbaar van Woezel en Pip. Het is begonnen met de kinderboekjes. In deze boekjes staan veel leuke avonturen over Woezel en Pip. Tegenwoordig kun je speelgoed, schilderijen, knuffels en kaarten kopen van Woezel en Pip. Jonge kinderen kunnen met hun ouders ook een theatertour bezoeken van Woezel en Pip. De kinderen vinden de theatertour vaak heel leuk, omdat de verhalen van Woezel en Pip natuurlijk erg leuk zijn om naar te luisteren.

Wie Woezel? En wie is Pip?

Woezel is het blauwe hondje en het is een jongenshondje. En Pip is het lieve meisjeshondje en geel van kleur. Woezel is een heel stoer hondje. Pip is zijn beste vriendje en Woezel is dol op Pip. Eten, slapen en spelen zijn dingen die Woezel heel graag doet. Pip gaat graag op avontuur met Woezel. Pip durft meer dan Woezel. Ze zijn het liefste samen.

De vriendjes van Woezel en Pip

Woezel en Pip leven vaak in de tovertuin met al hun lieve vriendjes. De namen van de vriendjes zijn als volgt: De Zingende Tulpjes, Tante Perenboom, Het Zonnetje, De Wijze Varen, Molletje, Buurpoes.

Het speelgoed van Woezel en Pip

Online kun je veel speelgoed kopen van Woezel en Pip. Via de Woezel en Pip webshop heb je veel mogelijkheden om allerlei soorten speelgoed te bestellen.

De dvd’s zijn ook ontzettend leuk voor kinderen. Je hebt onder andere de volgende dvd’s van baby woezel en pipWoezel en Pip: hier zijn Woezel en Pip! Samen spelen, Woezel en Pip - deel drie: iedereen blij en de theatertour. Als je dvd’s vaak draait, dan zullen de kinderen de liedjes goed herkennen en meezingen. Kinderen zijn dol op muziek. Een muziekmobiel voor je baby is ook verkrijgbaar en je kindje kan dan al wennen aan de leuke muziek. Verder kun je voor je baby een rammelaar, babywalker, Woezel en Pip speelkleed met boog bestellen van Woezel en Pip bij bol.com.

Veel kleine kinderen vinden het leuk om met blokken te spelen en je kunt ook Woezel en Pip blokken bestellen zodat je kindje vanaf 1 jaar leuk met de blokken kan spelen. Als je kinderen wat groter zijn kan een kwartelspel ook ontzettend leuk zijn en dan kunnen de ouders ook mee spelen. En het is geweldig weer en je wilt graag naar het strand met je kinderen dan kun je een strandset van Woezel en Pip meenemen. Veel plezier verzekerd.

Zijn jouw kinderen ook zo gek op Woezel en Pip? Laat het weten in een reactie hieronder.

Geschreven door mama Gea

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je