{{ message.message }}
{{ button.text }}

Winteruitzet voor kinderen

Afbeelding blog 'Winteruitzet voor kinderen'

Zodra de R weer in de maand zit, wordt het langzaam tijd om rond te kijken voor de winteruitzet van je kinderen. Nu de sneeuwvoorspellingen dichterbij komen en het steeds een stukje kouder wordt, is een winteruitzet voor de kinderen zelfs echt noodzakelijk. Immers; geen sneeuwpret zonder een lekker warme winterjas, muts, sjaal, handschoenen en bijpassende snowboots.

Winterjas

De winterjas vormt natuurlijk de basis van de winteruitzet voor je kind. Deze hoeft echt geen kapitaal te kosten om mooi en warm te zijn. Bij de grotere ketens als Hema, H&M, C&A en V&D koop je voor nog geen 30 euro al een prima jas. Met een klein beetje geluk betaal je zelfs nog een heel stuk minder. Kijk bij bovengenoemde ketens eens in de uitverkoop (meestal eind december of in januari) voor een reservejas of jas voor de volgende winter. Soms kan je dan voor nog geen tientje een geweldige winter jas op de kop tikken.

Liever een merk jas? Op websites als www.kleertjes.com, www.amazingkids.nl en www.roosentijn.nl vind je de mooiste merkjassen van merken als Vingino, Diesel, Eager Beaver en Salty Dog. Een andere mogelijkheid is om een abonnement te nemen op het mamatijdschrift Fabulous Mama.

Ook op Marktplaats zijn regelmatig mooie, nog bijna nieuwe, kinderjassen te vinden voor heel weinig geld. Ideaal als reservejas bijvoorbeeld.

Muts, sjaals en handschoenen

Voor leuke winteraccessoires voor de kids hoef je echt geen (ijskoude) kilometers te maken. Loop de Zeeman, Action, Wibra of Hema binnen en je vind al gauw een geschikt setje. Wanneer je daar toch bent; vergeet dan niet meteen om een lekkere dikke pyjama, badjas, sokken en pantoffels mee te nemen voor je zoon of dochter.

Ook binnen vinden kinderen het immers heerlijk om er warmpjes en knus bij te zitten. Wat meer exclusievere winter accessoires zijn te vinden op www.wehkamp.nl en www.happybee.nl. Een tip bij de aanschaf van handschoenen voor kleintjes: koop ze met touwtjes om aan het jasje te bevestigen. Zo kan je kleintje ze tenminste niet verliezen tijdens een gezellige winterwandeling.

Thermokleding

Is jouw kindje een echte koukleum? Op de websites van Scapino en H&M zijn voor zowel jongens als meisjes verschillende wind-en waterdichte overalls, thermoleggings, shirts en overbroeken te vinden. Ook de Kruidvat verkoopt ze in de winter regelmatig voor een zacht prijsje.

Snowboots

Een belangrijke tip bij de aanschaf van snowboots: wees er op tijd bij! Wanneer er een dik pak sneeuw ligt, ben je al vaak te laat. Op www.scapino.nl, www.nelson.nl en www.schoenenreus.nl vind je kindersnowboots in alle soorten en maten. De prijs varieert van ongeveer 10 euro tot en met 50 euro.

Op www.shoemixx.nl vind je luxe exemplaren van merken als Ralph Lauren, Rubber Duck en Diesel in de uitverkoop. Ook in dit geval kan Marktplaats een optie zijn. Snowboots worden in ons land relatief weinig gedragen en kindervoetjes groeien snel, dus een grote kans op tweedehands Snowboots in perfecte staat.

Veel winterplezier!

Deze pagina is geschreven door mama Nienke Braam

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je