{{ message.message }}
{{ button.text }}

Winnaars ‘mijn eerste’ Ted, Pop, Viskom of Goedemorgen Speel Gym!

De afgelopen 2 weken kon je kans maken op ‘mijn eerste’ Ted, Pop, Viskom of Goedemorgen Speel Gym! Wij hebben veel leuke reacties ontvangen.

Afbeelding blog 'Winnaars ‘mijn eerste’ Ted, Pop, Viskom of Goedemorgen Speel Gym!'
Om kans te maken op deze te gekke prijzen moest je de volgende stappen ondernemen: 1. Like TOMY op Facebook 2. Beantwoord de volgende vraag: Wat geef jij je baby voor zijn/haar eerste Sinterklaas/Kerstmis? De winnaars zijn geworden: - ‘mijn eerste’ Ted: timmem - ‘mijn eerste’ Pop: Leen28 - ‘mijn eerste’ Viskom: jdeb - ‘mijn eerste’ Goedemorgen Speel Gym: kelpie Vanuit TOMY en Mamaplaats van harte gefeliciteerd met de prijs. Heel veel plezier ermee. Lees hieronder de reacties van de winnaars: WinnaarsTOMY

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je