{{ message.message }}
{{ button.text }}

Winnaars kaartjes Dolfinarium

Afbeelding blog 'Winnaars kaartjes Dolfinarium'
Deze week mogen we maarliefst 4 mensen blij maken met kaartjes voor het Dolfinarium. De winnaars met hun reacties zijn .................................................................................... -Lianne van Laer lianne vanlaersays:
Mijn dochtertje Marieke is bezig met haar zwemlessen, daar moet ze een dolfijn nadoen. Dit vindt ze erg moeilijk, omdat ze dan haar hoofdje onderwater moet doen. Het zou dan ook geweldig zijn voor haar om eens te zien hoe een echte dolfijn dit doet!!! Die heeft daar helemaal geen moeite mee!!!
-Claudia Korenberg Claudia Korenbergsays:
Vanmorgen werd mijn dochtertje 9, wakker,en zei mama ik heb gedroomd dat ik in dolfinarium was, en dat ik bij de dolfijnen was. Dat ik ze mocht aaien. Met name voor haar wil ik zo graag haar droom waarmaken. Ze heeft het na een voor haar best wel moeilijk jaar, meer dan verdiend. Natuurlijk gaan mijn andere kindertjes mee, maar om mijn dochter eens echt te zien genieten zou ik zo geweldig vinden. Daarom zou ik graag naar het dolfinarium willen.
-Els de Hondt els de hondtsays:
als verjaardagscadeau kreeg ik van een vriendin een ontmoeting met de dolfijnen. Sindsdien ben ik helemaal verkocht aan deze beestjes en wil ik er zoveel mogelijk heen. Mijn zoontje is verzot op de shows die ze er geven, voor 1,5 jaar te zijn, volgt hij deze al vol belangstelling. Het zou is fijn zijn om een keertje gratis te kunnen gaan. :-)
-Diana van der Meiden Diana van der Meijdesays:
Vroeger toen ik een klein meid was wilde ik met heel mijn hart een dolfijnen trainster worden..helaas is die droombaan maar voor heel weinig lucky few weggelegd..en bleef het bij bezoeken.. Ben ook een hele andere richting opgegaan wat totaal niet met Dofijnen of dieren te maken had maar nog steeds als ik door het dolfinarium loop met mijn kleine meid van 3 die intens geniet van dolfijnen en zelfs niet zonder dolfijn kan inslapen..denk ik.."had ik maar......" Wie weet word zij ooit één van de de nieuwste generatie trainers...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je