{{ message.message }}
{{ button.text }}

Winnaar waardecheque t.w.v. 100,- van MamaKado!

Afbeelding blog 'Winnaar waardecheque t.w.v. 100,- van MamaKado!'
De winnaar van de waardecheque t.w.v. 100,- van MamaKado is bekend! Degene die voor zichzelf een prachtig sieraad mag gaan uitzoeken is: Madelief Zij gaf de volgende reactie: Ik ben een hele trotse moeder van 33 jaar. Samen met mijn man heb ik 2 zoontjes 1 van 5 jaar en 1 van 5 weekjes oud. Toen de oudste geboren is heb ik een moeder en kind ketting gekregen en die vanaf die dag altijd gedragen om te laten zien hoe trots ik ben om moeder te zijn. Graag zou ik ook iets blijvends bij me willen dragen ter gelegenheid van de geboorte van ons jongste zoontje. Als moeder voel ik me al supertrots en hoe kun je dit beter uitstralen dan met een prachtig sieraad!!! Wij wensen je veel plezier met het uitzoeken van een mooi sieraad!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je