{{ message.message }}
{{ button.text }}

Winnaar verzorgende & verzachtende producten van NAIF Care

Vandaag mocht ik het gewonnen NAIF pakket ontvangen. Wat snel zeg!

Afbeelding blog 'Winnaar verzorgende & verzachtende producten van NAIF Care'
De doos zelf belooft echt een cadeautje, hij is nl versierd met de tekeningen van de NAIF producten. Als je de doos opent, wordt dat gevoel versterkt door de manier waarop de producten in de doos zitten, mooi in een papiertje gewikkeld. En toen ik de producten zag, was het helemaal een feestje, wat een grote verpakkingen! En ook nog een mini van de shampoo erbij. De swaddle (nu weet ik ook wat dat is, nl een hele grote hydrofiel) is erg mooi, ik denk dat die in de luiertas gaat als voedingsdoek. Ik heb de producten nog niet op Tijl of Marinde uitgeprobeerd, maar wel alle tubes en potjes open gemaakt. De geur is heel zacht wat ik zelf wel prettig vind, ik houd niet van die overduidelijke geurtjes bij een baby, zeker niet als ze net 4 weken oud zijn. De bodylotion heb ik zelf al uitgeprobeerd op mijn handen en die bevalt goed. Binnenkort ook maar de andere producten uittesten. NAIFCare1 NAIFCare NAIFCare3

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je