{{ message.message }}
{{ button.text }}

Winnaar verlanglijstje Pink or Blue!

Vol grote verbazing en vreugde was ik toen ik het mailtje kreeg waar in stond dat ik een van de winnaars was van de winactie van PinkOrBlue!

Afbeelding blog 'Winnaar verlanglijstje Pink or Blue!'
Beste PinkOrBlue, Mamaplaats en alle mama's! Je mocht een verlanglijstje voor 5dec voor je kindje maken twv 100 euro. Ik had natuurlijk nooit durven te dromen dit te winnen! Toen ik even op de website van PinkOrBlue ging kijken naar wat ik allemaal had gewonnen, zag ik dat ik perongeluk het verkeerde Puky loopwagentje had aangegeven op mijn verlanglijstje namelijk eentje vanaf 1 jaar! Mijn dochtertje is 2,5. Ik heb toen even met een dubbel gevoel de klantenservice gebeld, het is toch vervelend om te moeten bellen over een prijs. PinkOrBlue was heel goed bereikbaar, ik kreeg meteen iemand aan de lijn, en ze waren erg vriendelijk en begripvol! Ik legde de situatie uit en ze hebben het SUPER opgelost door een maat groter loopwagentje toe te sturen. Ik voelde me als een kind in een snoepwinkel toen de postbode gisteren met een megagrote doos aan de deur stond: POB1
Nu gaat t pietje de pakjes even mooi inpakken voor pakjes avond! Oohh wat zal ze blij zijn:):) POB

PinkOrBlue!! En Mamaplaats!! Nogmaals super bedankt!!! En voor alle medemama's een hele fijne pakjesavond! Groetjes Mamadelijn

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je