{{ message.message }}
{{ button.text }}

Winnaar toilettrainsysteem!

Ik was al blij dat ik wat gewonnen had maar nu ben ik helemaal blij ( en super trots ). Ik heb namelijk het TOMY Disney potje gewonnen, en terwijl ik dit type zit mijn dochter vol enthousiasme op het potje. Ik heb meteen een plaskalender gemaakt waar we elke daad met een sticker belonen. Na 5 stickers mag ze een cadeautje uitzoeken. De eerste 5 stickers voor het plassen zijn al geplakt en vandaag zelfs een sticker voor boodschap nummer 2!

Afbeelding blog 'Winnaar toilettrainsysteem!'
In eerste instantie had ze alleen interesse het potje in en uit elkaar te halen, maar op dag twee na een beetje aandringen ging ze er eindelijk op zitten. En wat bleek: dit potje werd goedgekeurd door haar zachte peuterbillen. Ik heb haar in een up-en-go luier en een joggingsbroek gehesen zodat ze zelf haar broek aan en uit kon doen en ben naast haar gaan zitten voorlezen zodat zij ondertussen aan het potje kon wennen. Tussendoor flink wat slokken water gegeven. Mijn dochter vond alle aandacht prachtig. Helaas gebeurde er niets dus ik gaf het op en ging maar even de was doen. Ik had het al bijna geaccepteerd dat ze er gewoon nog niet klaar voor was tot ze riep dat ze een plas had gedaan. Ik geloofde er niets van, maar ze zei het zo vol overtuiging dat ik toch maar even ben gaan kijken. En ja hoor, een grote plas in het potje. Ze heeft zelf d'r broek en luier naar beneden gedaan. Dezelfde dag heeft ze nog drie keer geplast. De volgende dag ging ze naar de crèche en daar wilde ze niet en van het weekend lukte het ook niet, maar vandaag na bijna een week zei ze zomaar:"ik moet plassen". En ze heeft er ook echt plezier in en uiteraard beloon ik elke druppel met veel enthousiasme. Ik heb echt goede hoop dat ze overdag snel zindelijk is. Ik weet niet precies waarom dit potje wel werkt, maar ik vermoed dat het gewoon wat lekkerder zit dan een standaard potje. Je moet je natuurlijk wel kunnen ontspannen! De verkleiner is van zachte foam gemaakt en super geschikt voor kleine peuterbilletjes. Het geluidje in het potje doet niet veel extra. Je kan de hendel overhalen en dan hoor gejuich maar verder gebeurt er niets (ik dacht dat er een sensor in zat die geluid zou maken als er een plasje in kwam). Het potje is ook iets hoger dan normaal en dat zit natuurlijk ook iets makkelijker. En verder is hij heel makkelijk schoon te maken. Ik ben er dus helemaal blij mee! Bedankt mamaplaats en TOMY!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je