{{ message.message }}
{{ button.text }}

Winnaar stapelledikant t.w.v. minimaal 799,-!

Het stapelledikant van Bunkcot Company is erg ruimte besparend en wordt gebruikt bij kinderdagverblijven in Nederland. Het stapelledikant is verstelbaar..

Afbeelding blog 'Winnaar stapelledikant t.w.v. minimaal 799,-!'
Het stapelledikant van Bunkcot Company is erg ruimte besparend en wordt gebruikt bij kinderdagverblijven in Nederland.De hoogte van het stapelledikant is verstelbaar en er zijn 2 varianten beschikbaar: Beach en White. Op de prijsvraag van het stapelledikant van Bunkcot Company zijn een heleboel leuke reacties binnen gekomen. Maar er kan natuurlijk maar 1 de winnaar zijn! En daarbij gaan wij nu de winnaar bekend maken, *trommelgeroffel* Sandra is de winnaar! Wij wensen jou en je meiden veel plezier met het stapelledikant van Bunkcot Company! Niet gewonnen? Niet getreurd, want wij van Mamaplaats mogen een speciale actie weggeven: alle mama's die geïnteresseerd zijn in het stapelledikant mogen wij een korting van €120,00 geven, dus dan wordt de prijs van het bed in de kleur Beach €679,00 en de kleur White €719,00! Het enige wat je hoeft te doen is contact op te nemen met Ton met het volgende mailadres: Ton@solanfurniture.com en dan kun je deelnemen met deze aanbieding. Lees hieronder de reactie van Sandra:

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je