{{ message.message }}
{{ button.text }}

Winnaar Poobies Kerstkaarten waardecheque

Afbeelding blog 'Winnaar Poobies Kerstkaarten waardecheque'
De winnaars van de Poobies Kerstkaarten waardecheque zijn bekend! De winnaars gaven een leuke reactie op de volgende zin: ‘Het sturen van ‘echte kerstkaarten’ is leuker dan een e-card want…’ Winnaar: Reactie bengeltje: Het is veel persoonlijker en vooral gezelliger in huis. Hoe meer ik er krijg hoe leuker ik het vindt. Het hele huis hangt er dan mee vol. Ook vindt ik het leuk om iemand anders een kaart te sturen.
Reactie carla:
Het sturen van ‘echte kerstkaarten’ is leuker dan een e-card want…een echte kerstkaart wordt vaak opgehangen of ergens neer gezet en zo kan de ontvanger er makkelijker naar kijken en dus meer plezier aan beleven. Een e-card blijf een computerplaatje en tekst.
Reactie Anja:
Het sturen van ‘echte kerstkaarten’ is leuker dan een e-card want...een echte kaart is ook een versiering van het huis in de kerstperiode en als ik zie hoe blij mijn kinderen zijn wanneer dat ze post uit de brievenbus kunnen halen dan wil ik dat andere kinderen niet onthouden.
 
Heb jij niet gewonnen, maar wil je toch leuke kaarten maken en versturen? Kijk dan op Poobies.nl!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je