{{ message.message }}
{{ button.text }}

Winnaar Philips Babyfoon

Afbeelding blog 'Winnaar Philips Babyfoon'
De winnaar van de Philips Babyfoon is bekend! Wij feliciteren Nikkijane met deze prachtige babyfoon. Zij gaf ons de volgende reactie: Reactienikkijane:
Ons 'naar bed gaan ritueel': Natuurlijk tandjes poetsen, slaapzak aan en dan boekje lezen, en dat moet altijd op het bankje... we lezen dan het boekje van Woezel en Pip. soms willen mama of papa een bladzijde overslaan, maar helaas gaat die vlieger niet op. Ons zoontje kent namelijk het hele boekje uit het hoofd... Vaak leest hij 贸ns dan ook voor ipv andersom ;) Daarna heel veel kusjes en knuffels, alle 'woezels en pippen' worden geteld (2 groten, 3 kleintje, mevrouwtje perenboom en twee tulpjes), en dan altijd standaard: welterusten, lekker slapen... Hij vraagt dan zelf: en als ik wakker ben? Ons antwoord: dan haalt papa of mama jou uit bed... Ok茅, doeidoei, ouvanjou! Heerlijk om zo de dag af te sluiten!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je