{{ message.message }}
{{ button.text }}

Winnaar 'mijn eerste' Goedemorgen Speel Gym TOMY

Ik heb het ontvangen, bedankt! Dat was snel.

Afbeelding blog 'Winnaar 'mijn eerste' Goedemorgen Speel Gym TOMY'
Ik ben nu 35 weken zwanger, dus hij blijft nog eventjes in de doos op de babykamer staan. Ik denk echter dat de kleine hem prachtig zal vinden straks! Ben echt fan van Lamaze omdat er goed is nagedacht over het speelgoed: veel verschillende dingen die geluid maken, goede contrasterende kleuren, verschillende stofjes om aan te voelen, etc. Ik ben er dus heel blij mee! En de 3 beestjes zien er ook superschattig uit :) Groeten Nancy 1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je