{{ message.message }}
{{ button.text }}

Winnaar Fisher Price Doktersset

Vandaag hebben we de Fisher Price Dokterskoffer binnen gekregen. Met grote ogen keek mijn dochtertje me aan toen ik vertelde dat dit pakketje een cadeautje voor haar was. Nadat ze snel het pakpapier eraf had gehaald was het meteen: MOOI!!! OPEN MAKEN!!

Afbeelding blog 'Winnaar Fisher Price Doktersset'
Het had op geen beter tijdstip binnen kunnen komen; op een regenachtige dag én met een ‘zieke’ Dikkie Dik in huis, het kon niet beter.. Gelukkig wist mijn pas tot dokter benoemde dochtertje wel hoe ze Dikkie Dik beter kon maken. Er is naar zijn hartje geluisterd, in de oren gekeken, ook zijn bloeddruk en temperatuur is opgemeten. Na al dit onderzoek bleek dat zijn staart was gebroken. Na een pleister en een prik voelde Dikkie Dik zich al snel weer beter. En daarna was mama aan de beurt, en papa en zelfs opa en oma bleken ineens ziek te zijn.. Je leest het al: ik heb hier een dolgelukkig doktertje in huis die voorlopig wel zoet is met deze mooie prijs van Mamaplaats. DANK JE WEL MAMAPLAATS!!     Doktersset1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je