{{ message.message }}
{{ button.text }}

Winnaar Fisher Price Boodschappentas!

Jippie! Nieuw lid en gelijk al in de prijzen vallen!

Afbeelding blog 'Winnaar Fisher Price Boodschappentas!'
Ik heb onlangs meegedaan met de winactie van Fisher Price, waarmee je een boodschappentas kon winnen. Je moest het boodschappenritueel beschrijven. Bij ons is dat uitstapje, dus erover schrijven was geen probleem! Tot mijn grote verbazing bleek ik 1 van de winnaars te zijn! Ik? Ik win nooit wat... Nu dus wel. Gisteren werd het pakket bezorgd, ik stond te trappelen als een klein kind. Leuk leuk! Mamaplaats en Fisher Price, bedankt! onze 2 kleine mannen gaan hier heeeel blij mee worden (mama is het al, want ja, je moet toch stiekem even testen....) Petra boodschappentas

Tags:

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je