{{ message.message }}
{{ button.text }}

Winnaar €100 shoptegoed van Kleertjes.com

Ik wil graag mamaplaats en kleertjes.com bedanken voor de geweldige prijs! Gisteren kreeg ik het shoptegoed al in mijn email en vandaag kwamen de kleertjes al binnen!

Afbeelding blog 'Winnaar €100 shoptegoed van Kleertjes.com'
Aangezien het sale is en ik de best mogelijke keus wilde maken heb ik nog uren op kleertjes.com rondgeneusd en uiteindelijk zijn het de vingino longsleeves en chaos and order jurkjes geworden voor beide meiden. Dus vandaag heb ik de kindjes alles aan mogen passen, wat geweldig is dat! Helaas vielen de vingino longsleeves bij mijn dochtertjes niet zo mooi en was de stof vrij dun en meer geschikt voor warmere periodes en had ik ze wat dikker verwacht. De chaos and order jurkjes zitten echt perfect alsof ze voor mijn dochtertjes gemaakt zijn, ze zijn er ontzettend blij mee. Kleertjes.com is echt ideaal met omruilen, want ik kan de vingino shirts gewoon naar een antwoordnummer versturen (gratis) en alvast andere kleding reserveren die ik er voor in de plaats wil! De keuze is dus gevallen op voor beiden een chaos and order longsleeve omdat de stof van de jurkjes de perfecte dikte heeft en bovendien erg mooi valt bij de lichaamsbouw van Nikki en Kara. Dus nu kan ik binnenkort nog een nieuw kadootje per post verwachten om de kinderen aan te passen en van te genieten, echt super. Wat een leuke prijs. Nikki en Kara willen in ieder geval de jurkjes niet meer uit, dus dat word nog wat met bedtijd dadelijk ;). Bij deze ook nog een foto van de meiden in hun nieuwe jurkjes. Groetjes Hera 1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je