{{ message.message }}
{{ button.text }}

Winnaar Disney toilettrainsysteem

Toen we thuiskwamen en het pakketje zagen staan met daarin de wc trainer verbaasde ik met over de grootte en zwaarte van de doos. Ik dacht dat wordt heel wat in elkaar zetten en wat is het toch ontzettend licht.

Afbeelding blog 'Winnaar Disney toilettrainsysteem'
Eenmaal de doos geopend kon ik het er zo uithalen, ready to go! We waren allemaal erg enthousiast, hebben het even neergezet en tegen Janey gezegd "klim er maar eens op dit is jouw minnie muis wc". Meer om te kijken of ze er op wilde...Janey ging er op zitten en jawel binnen een paar seconden was het eerste plasje op d'r nieuwe wc een feit! De trainer kwam eigenlijk precies op tijd, hoewel ze al erg vroeg aangaf dat ze wilde zitten op de wc (rond 16 maanden geloof ik al) zaten we nu op een punt dat ze voor en na elk slaapje ging maar het niet zo interessant meer vond. De stickertjes beloningsysteem werkt bij haar niet, aangezien ze lichtelijk beledigd was als ze niet mocht plakken (omdat ze niets gedaan had). De eerste dag wilde ze eigenlijk alleen maar op d'r minnie muis wc zitten, dus hopla kindje er weer op :) De ene keer wel met resultaat andere keer niet, wat helemaal prima is natuurlijk. Ze is nog geen 2 en doet het al goed op de wc dus alles wat daar beland scheelt weer een luierverschoning :) Nu we paar dagen verder zijn lopen we tegen wat praktische dingen aan. We hebben de wc trainer in de wc-ruimte beneden gezet (wij vinden een wc niet in de kamer of keuken horen en aangezien ze vertrouwd is met de wc ruimte is dat prima). Hier onze plussen en minnen: + ziet er leuk en uitnodigend uit + door de hand kun je "doorspoelen" waarbij er een applausgeluid uitkomt + doe je hem dicht dan is het meteen een krukje waarop ze kan staan om d'r handen te wassen + het plasbakje kun je er heel makkelijk uithalen en handig schoonmaken + er zit een wcbrilletje in die het verzacht - als je het niet op de juiste plek opendoet (of een rouwdouwerig kindje hebt) dan heb je al snel heel heel de plasgedeelte eruit! Nieuw kost het (in ieder geval bij bart smit) € 39,99 en ik moet eerlijk toegeven dat als ik het niet had gewonnen het ook niet snel zou kopen. Als mijn kindje echt niet op de wc of een ander potje had willen zitten was het een ander verhaal, maar ze zit normaal gewoon op de wc verkleiner op de wc (nog steeds als ze in de badkamer naar de wc gaat). Helemaal leuk dus en zeker een nieuwe boost in Janey wordt zindelijk traject. Bedankt wij zijn er zeker blij mee! janey

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je