{{ message.message }}
{{ button.text }}

Winnaar 1 minuut gratis winkelen bij Bart Smit!

Donderdag kreeg ik een mailtje met als titel: Je hebt 1 minuut gratis winkelen bij Bart Smit gewonnen op Mamaplaats!

Afbeelding blog 'Winnaar 1 minuut gratis winkelen bij Bart Smit!'
Geweldig ik heb gewonnen en wat voor een prijs 1 minuut gratis winkelen bij Bart Smit wow. Gelijk mijn gegevens door gestuurd en de volgende dag werd ik al gebeld door Bart Smit. Omdat 5 december al heel snel is vroegen ze zich af of ik maandag, vandaag dus, kon langs komen. Nou dat wilde ik wel. Vanmorgen om half 9 snel de kinderen naar school gebracht en toen richting Bart Smit. En wat hebben ze dan veel leuke dingen in de winkel liggen/staan. Eerst rustig gekeken wat wil ik en waar dat precies staat  in de winkel. Om half 10 ging mijn minuut winkelen van start. Was heel blij dat ik had gekeken wat ik graag wilde en waar dat precies stond zodat ik niet heel erg als een kip zonder kop door de winkel rende. Na een minuut met mijn buit naar de kassa, wow! Om half 3 kwamen de kinderen uit school en wat stond daar ineens in de kamer. Een zak met allemaal cadeaus...... Bedankt Mamaplaats en Bart Smit! Winnaarbartsmit

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je