{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wij zijn opzoek naar een babyproof auto! Tips gevraag!

Wij zijn opzoek naar een auto waar in we ons kleine meisje wat makkelijker kunnen vervoeren. opzoek naar tips!

Afbeelding blog 'Wij zijn opzoek naar een babyproof auto! Tips gevraag! '

Hallo lieve mama's, 

Ik weet niet of deze vraag hier thuis hoort, want het is niet echt een blog maar meer aan vraag om tips! 

Ik rij op dit moment in een opel corsa, uit 1996.. (hij valt nog net niet uit elkaar!) 
helaas met maar 3 deuren en de stoel kan aan de bestuurders kant niet meer naar voren/omhoog. Nu met de maxi cosi gaat het nog wel maar straks met de auto stoel is het allemaal nogal een krappe bedoening. 

Dus ik ben opzoek naar een andere auto! En aangezien ik echt totaal geen verstand heb van auto's probeer ik het op deze manier. We zoeken dus het liefst een wat hogere auto met ruimte genoeg in de achterbak om de kinderwagen mee te nemen.
En natuurlijk niet een splinternieuwe met alle nieuwste snufjes, het moet wel een beetje betaalbaar blijven :) 

Ik hoop dat jullie tips voor mij hebben! 

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je