{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wij slapen eindelijk door!!

Ja hoor eindelijk! We hebben twee nachten doorgeslapen. Alleen of de kleine dat gedaan heeft...

Afbeelding blog 'Wij slapen eindelijk door!!' Achtergrond blur afbeelding

Wij hebben eindelijk twee nachten doorgeslapen! We weten alleen niet zeker of de kleine (bijna 6 maanden) dat ook gedaan heeft!.

Eerst lag hij op de kamer bij zijn grote zus (dit moet wel, want we hebben maar twee slaapkamers). Echter werd ik altijd wakker zodra ik maar een kik hoorde. Bang dat zijn zus wakker werd ging ik altijd naar hun kamer toe. Sinds twee nachten hebben we hem nu in de woonkamer staan in een campingbedje. Deuren dicht en we horen hem nu alleen als hij echt aan het huilen is en ik wordt niet wakker van iedere kik.

Wat heerlijk, die nachtrust! En hopelijk raakt hij snel gewend aan het doorslapen, dan kan hij lekker weer in zijn eigen bed op hun eigen kamer.

Tags: #Baby & Zo

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je