{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wie doet er mee met een boekenexperiment?

Wie lijkt het leuk om mee te doen met een soort Pyramidespel met boekjes. Je verstuurt 1 boekje en krijgt 36

Afbeelding blog 'Wie doet er mee met een boekenexperiment?' Achtergrond blur afbeelding

Als juf weet ik hoe belangrijk lezen en voorlezen is, zelfs voor baby's is het al heel goed! Daarom trok dit projectje mij zo aan. 

Zo werkt het:

Jij verstuurt een boekje naar een kindje en de naam van jouw kindje komt op een lijst. Jij zoekt 6 mensen en die mensen zoeken ook allemaal 6 mensen. Uiteindelijk krijgt jouw kindje dus 36 boekjes. Veel mensen zijn bang dat ze maar een paar boekjes krijgen maar dat maakt mij niet zoveel uit. Het lijkt me leuk om het gewoon een keertje uit te proberen. Wie durft? 

Als je meedoet krijg je van mij in een privébericht de namen en nog wat extra info :) 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je