{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wie ben ik en wat heb ik te vertellen

Introductie van wie ik ben en uitleg over de toon van de blogs en de onderwerpen!

Afbeelding blog 'Wie ben ik en wat heb ik te vertellen'

Hoi, 

Ik ben jones, zoals je raadt een pseudoniem! ;)

In deze blogs wil ik jullie meenemen op reis door de zwangerschappen die wij hebben doorgemaakt. 

Nu is het handig dat jullie weten dat ik christen ben en dat God een hele grote en belangrijke rol speelt in onze levens. Ik wil ook daarover met jullie kletsen, maar niet iedereen zit daarop te wachten.. Dus in dat geval lekker er langs lezen of een blogje overslaan! ;)

Onderwerpen die zeker ook aan bod gaan komen zijn PE (ook bekend als pre-eclampsie of zwangerschapsvergiftiging) en HELLP, de gevolgen daarvan voor hen die het meemaken, stukje theorie een stukje  eigen ervaring. Verder ook vroeggeboorte en de gevolgen daarvan. De rest laat ik nog even een verrassing! 

In de volgende blog duik ik in het verleden en gaan we samen op reis! Ik hoop dat jullie meegaan! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je