{{ message.message }}
{{ button.text }}

What is your hobby??

De definitie van een hobby is: een liefhebberij of bezigheid ter ontspanning voor in de vrije tijd.

Afbeelding blog 'What is your hobby??'

Op vele vragenlijsten komt de volgende vraag voor: “Wat voor hobby’s heeft u?” Als ik naar mijn man kijk, dan kan hij op deze vraag antwoorden met heel veel dingen, ik daarentegen moet altijd even goed nadenken. Want wat zijn eigenlijk mijn hobby’s, wat vind ik nou eigenlijk leuk om te doen?

Er zijn veel dingen die ik ‘wel leuk’ vind, maar om het nou mijn hobby te noemen, nee dat niet. Een hobby is voor mij iets wat ik ter ontspanning doe en er zijn eigenlijk maar weinig dingen die mij ontspanning bieden hihi. Ja, winkelen en naar de sauna gaan, dat zijn wel echte hobby’s van mij, maar die kosten ook zoveel geld. Ik zou zo graag iets leuk willen vinden wat mijzelf wat minder geld kost.

Kinderkleding maken/naaien, taarten bakken en lekker creatief bezig zijn vind ik leuk, maar het frustreert mij ook al gauw als het mislukt. Dan levert het zeker geen ontspanning op, maar uiteraard wel weer een leermoment. Bloggen is wel ontspanning voor mij, maar meer om mijn gedachtes te uiten en een plek te geven.

Gisteren waren mijn man en ik op een afscheidsborrel van een collega van hem. Dit hield hij in een soort natuurcentrum. Het leuke hieraan was dat zijn vrouw daar momenteel een expositie heeft. Ze maakt namelijk de meest prachtige foto’s! Foto’s van dingen uit de natuur, maar zo mooi, dat je haast denkt dat het niet echt is. Het allermooiste aan de foto’s was dat ze de foto’s niet maakt met een peperduur spiegelreflexcamera, maar met een simpel handcameraatje! Dit heeft mij gelijk zo geïnspireerd, dat ik gisteravond tijdens een wandeling met mijn man ook aan de slag ben gegaan. Niet eens met een camera, maar simpelweg met mijn telefoon! Best wel een beetje trots op het resultaat, wat vinden jullie?

img1464522556511_1464522989.jpg

Hebben jullie hobby's die je zo op zou kunnen noemen of moeten jullie er ook over nadenken?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je