{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wennen bij het kinderdagverblijf, wat ik ging doen...

Lilly ging wennen op t kinderdagverblijf, dus ik ging met Jackie naar een indoor speeltuin, slecht idee.....

Afbeelding blog 'Wennen bij het kinderdagverblijf, wat ik ging doen...' Achtergrond blur afbeelding

Het is zo ver, Lilly is aangemeld bij het kinderdagverblijf. Gelukkig hoefde het pas na een jaar, maar alsnog is het loslaten moeilijk.

Het is misschien luxe maar tot nu toe is Lilly alleen nog maar bij mijn ouders, tante en zusje geweest als ik moest werken. Nu ik andere diensten heb zal Lilly ook naar het kinderdagverblijf gaan.

Ik maakte een afspraak voor een intake en toen hoorde ik de juf zeggen: "Oké, de intake is om 14.00uur en dan daarna, kom je haar dan, wat zullen we doen? Rond16.30uur weer halen?" Uhhh pardon? Ohja wennen dat hoort er ook bij, mijn maag draait om, "Ja is goed" hoor ik mezelf zeggen.

En daar zaten we dan op t kinderdagverblijf Jackie (die haar zusje wel even alles liet zien) en mijn kleine meid. Ik had bedacht dat als het lang zou duren voordat het half 5 was ik naar een indoor speeltuin zou gaan en anders, als we kortere tijd hadden, even langs de stad. Ik moest wel want ik weet dat ik toen Jackie ging wennen, ik haar binnen een uur had opgehaald.

Half 3 was het toen we het kinderdagverblijf uitliepen, 2uur, ja we hadden 2uur samen zonder haar zus. Dat werd dus de indoor speeltuin.

En dat was dus een hele slechte keuze.....

Ik kwam binnen, Jackie trapte haar schoenen uit en weg was ze.... ik zag haar nergens meer, leuk zo'n afleiding maar niet heus dus nu 2 kinderen weg. Van de een vraag je af wat doet ze nu, gaat het goed enz en van de ander vraag je je af op welke glijbaan ze zit en hoe langer het duurt hoe erger de scenarios.

Zal ze in zo'n speeltoestel zitten te huilen, de weg kwijt zijen of gevallen zijn?

Ja straks als mijn meiden naar opa & oma of het kinderdagverblijf gaan dan werk ik gelukkig en heb ik dus geen tijd om na te denken wat ze aan het doen zijn. En als ik vrij ben? Dan hou ik ze lekker dicht bij me!!!

Volg Jack&Lil ook op Facebook

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je