{{ message.message }}
{{ button.text }}

Welke tandpasta bij welke tanden?

Iedereen wil graag mooie witte tanden. Het beste is dan om te kiezen voor whitening tandpasta. Maar hiervan zijn er velen! Lees welke jij gebruikt >>

Afbeelding blog 'Welke tandpasta bij welke tanden?'

Iedereen wil graag mooie witte tanden. Het beste is dan om te kiezen voor whitening tandpasta. Maar hiervan zijn er velen! Lees hieronder welke voor jou het meest geschikt is.

- De Aquafresh Ultimate whitening (voor €2,69) maakt je tanden witter en beschermt je tanden onder de tandvleesrand. Ook doodt deze tandpasta verschillende bacteriën in je mond.

- Streef je naar sterker en verzorgder tandvlees, dan kies je voor de Parodontax Whitening voor €3,55. Uiteraard helpt deze tandpasta ook wanneer je wittere tanden wil.

- Doordat het aanslag, gaatjes en tandsteen voorkomt, zijn je tanden binnen twee weken witter met de tandpasta van Oral-B 3D White voor €4,06.

white teeth- Drink je vaak koffie of rode wijn? Dit kan een gelige aanslag op je tanden veroorzaken. Er zijn dan microdeeltjes nodig die het je makkelijker maken om deze aanslag te verwijderen. Kies in dit geval voor de Etos Whitening Tandpasta voor maar €0,75.

- Langzaam maar zeker kun je je tanden witter maken met de tandpasta Prodent White Now voor €3,04. Het actieve blauwe schuim helpt je een handje.

- Wil je af van het vele tandplak en heb je regelmatig last van gevoelige tanden? In dat geval is Sensodyne Gentle Whitening (voor €3,61) geschikt voor jou. Deze tandpasta helpt de natuurlijke witheid van je tanden terug te brengen.

- De volgende tandpasta belooft een tint wittere tanden in maar één week tijd. De microkristallen in de tandpasta polijsten voorzichtig je tanden. Het gaat hier om de Colgate Max White One voor €3,99.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je