{{ message.message }}
{{ button.text }}

Welke bakfiets past bij mij?

Een bakfiets: de ideale manier om met je kindjes op pad te gaan. Maar vind je de keuze voor de perfecte bakfiets ook zo lastig? Wij helpen je graag!

Afbeelding blog 'Welke bakfiets past bij mij?'

Voor ieder gezin is er een passende bakfiets. Of je nu midden in de stad woont, je veel onderweg bent of juist korte ritjes maakt. Lees snel verder en ontdek jouw beste keuze.

Situatie 1: de bakfiets als tweede auto

Je hebt drie kinderen en gebruikt de bakfiets als tweede auto. Boodschappen, wegbrengen en ophalen van je kleintjes, maar ook gezellige familietripjes wil je met de bakfiets gaan doen. De Babboe Curve of Babboe Big met elektrische ondersteuning past perfect bij jouw situatie. Met drie kindjes is elektrische trapondersteuning geen overbodige luxe en de driewieler biedt genoeg ruimte voor je kinderen en bijvoorbeeld de boodschappen. Ideaal!

Situatie 2: de bakfiets & the city

Je woont in de stad en wilt je kindjes, een van 2 jaar oud en een baby van 4 maanden, gemakkelijk naar het kinderdagverblijf brengen en daarna doorfietsen naar je werk. Onze aanrader? De elektrische Babboe City. Er is ruimte voor je oudste op het bankje en met de handige Maxi-Cosi houder voor je baby vervoer je je kindjes veilig. Door de smalle bak ben je snel en wendbaar, ook tijdens de drukke momenten in de stad, en de elektrische ondersteuning maakt dat je soepel en zonder klotsende oksels op je werk aan komt.

Situatie 3: de bakfiets en veel onderweg

Je woont in een buitenwijk en hebt geen rijbewijs of auto. Je legt dan ook flinke afstanden af samen met je kinderen. Speciaal voor lange afstanden en heuvelachtige gebieden ontwikkelde Babboe de nieuwste bakfiets, de Babboe Mountain. De bakfiets is voorzien van een Yamaha middenmotor en ondersteunt je extra krachtig tijdens het fietsen. Deze bakfiets is er in een Babboe City en Babboe Curve uitvoering. Je kunt dus zelf kiezen of je voor twee of drie wielen gaat.

Situatie 4: korte ritjes met de bakfiets

Je hebt een of twee kindjes en wilt de bakfiets gebruiken voor korte ritjes. Lekker naar de kinderboerderij of op bezoek bij opa en oma. Een niet-elektrische bakfiets met twee of drie wielen past goed in deze situatie.

De keuze is aan jou!

Zoals je ziet is er voor elk wat wils op bakfiets-gebied. Of je nu voor een elektrische bakfiets, niet-elektrische bakfiets of een bakfiets met 2 of 3 wielen wilt gaan. Zelf testen en proberen? Tijdens de openhuisdagen van Babboe kun je ze allemaal bekijken en uitproberen.

Welke bakfiets sluit het beste aan op jouw situatie? Laat het weten in de reacties!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je