{{ message.message }}
{{ button.text }}

Welke activiteit doe jij met je kindje?

Welke activiteit doe je als ouder graag met je kindje. Heb je een bepaalde voorkeur

Afbeelding blog 'Welke activiteit doe jij met je kindje?'

Wij hebben twee dochters. Mijn man vindt het geweldig om met Jasmijn boekjes te lezen en met mijn jongste dochter liedjes te zingen. Ik vind het hartstikke leuk om met mijn dochters te gaan wandelen. Met mijn oudste dochter vind ik het leuk om te gaan zwemmen. Ik vind het heel leuk om mijn jongste dochter in badje te doen.

Welke activiteit doe jij het liefste met je kindje?

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je