{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wel of Niet als speelgoed?

Mijn man en ik hebben zo onze verschillende meningen over bepaald speelgoed...

Afbeelding blog 'Wel of Niet als speelgoed?' Achtergrond blur afbeelding

Wel of niet... Wel of niet???

Het spookt toch een beetje door mijn hoofd. Ik wil graag aan mijn proncipes blijven houden maar als je wederhelft er totaal het tegenovergestelde er van vind, tja wat doe je dan?

Het gaat hier om speelgoed, de nep vuurwapens pistolen en dat soort gekkigheid. 

Nu vind ik nep wapens(vuurwapens en pistolen) totaal NOT DONE!! Ik wil gewoon niet hebben want wapens zijn niet leuk. Maar helaas denk mijn lieve wederhelft er anders over, die vind het wel kunnen zolang je kan zien dat het speelgoed is. Helaas wordt dat steeds moeilijker, echt van nep te onderscheiden.

Nu zal onze kleine man niet bij een pinautomaat een oud bessie de stuipen op het lijf jagen maar toch voorheen had dat speelgoed vaak alle kleuren van de regenboog.

Oorlogje, boefje en politie, cowboy en idiaan het zijn spellen die gespeeld worden, maar moet dan "schietgeweld" toegepasr worden? Het is iets wat je als ouders niet geheel tegen houdt maar met weerhouden van dergelijk speelgoed kan ik het wellicht het de kop indrukken, bij onze zoon dan.

Vele ouders, opa's & oma's zijn cadeautjes aan het kopen voor de naderende Decembermaand... kijken jullie naar dit speelgoed? Zo ja wordt het dan ook gekocht?

Ik vraag naar hoe jullie er zelf over denken.

Tags: #Mom to be

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je