{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wel of geen borstontsteking?

Na lang wachten eindelijk de huisarts bezocht en die concludeert; Borstontsteking want kanker doet geen pijn!!!

Afbeelding blog 'Wel of geen borstontsteking?'

Ruim anderhalf jaar geleden ben ik via een keizersnede bevallen van een geweldige zoon. Borstvoeding kon in niet geven omdat ik medicijnen slikte. Geen probleem papa kon ook makkelijk de fles geven.. 

Toch heb ik pijnlijke borsten gehad en kwam er na de bevalling ook melk dus flink gekoeld en witte kool blaadjes gebruikt om verdere stuwing te voorkomen! Ook om borstontsteking te voorkomen... 

Nu anderhalf jaar later gigantische pijn aan mijn linker borst. Erop liggen doet pijn en moet mijn borst gewoon "goed leggen" om normaal te kunnen liggen. 

Eindelijk vandaag de stap gezet om naar de huisarts te gaan omdat de pijn te erg werd. Vanmorgen gebeld en kon eigelijk direct terecht! Samen met mijn zoontje met knikkende knieën er naar toe.. ben natuurlijk hartstikke bang!!! Je weet immers nooit!!

Even wachten in de wachtkamer en ik wordt geroepen. Verhaal uitgelegd en ik wordt onderzocht. Natuurlijk met pijn en na een grondig onderzoek mag ik mij weer aankleden.

De huisarts vermoedt borstontsteking?!? Ja maar ik heb nog nooit borstvoeding gegeven en kan dat dan??? Met veel vragen en een recept voor antibiotica loop ik de deur uit voor om een afspraak te maken voor de week erop. Als het volgende week niet minder is dan gaan we een echo of foto maken... boodschap die ik wel even meekreeg: kanker doet geen pijn!!!

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je