{{ message.message }}
{{ button.text }}

Weer zwanger na een miskraam

Eindelijk weer zwanger na me miskraam zo ontzettend blij maar ook zo angstig

Afbeelding blog 'Weer zwanger na een miskraam'

Februari 2014 kwam ik erachter dat ik zwanger was. Alles ging goed tot ik geopereerd werd aan een cyste aan m'n eierstok. Een week daarna kreeg ik een miskraam. Weg baby, weg dromen. Zo intens veel verdriet. Daarna meer dan een jaar later op 4 juni 2015 voelde ik het gewoon ik ben zwanger. Een test gekocht en ja hoor zwanger!! Ongeveer 4 weken, ik was zo blij maar ook nog een beetje bang dat het weer tot een miskraam zou lijden. Toch een afspraak gemaakt bij de verloskundige en in spanning wachten tot de 8ste week.

Tags: #Mom to be

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je