{{ message.message }}
{{ button.text }}

Weer voor het eerst shoppen. Doodeng maar heerlijk!

7 weken geleden bevallen en nu voor het eerst weer shoppen samen met fluffy ( mijn buikje). Doodeng om kleding te passen. Hoe zal het staan?

Afbeelding blog 'Weer voor het eerst shoppen. Doodeng maar heerlijk! ' Achtergrond blur afbeelding

Na de bevalling vond ik het wel weer tijd worden om nieuwe kleding te kopen. Ik had het geluk dat ik na 2 weken mijn eigen kleding weer aan kon, maar toch voelde het allemaal nog niet echt super. Het zat toch anders.  Wat strakker.

Vandaag was het dan zover. Samen met mijn schoonzusje gingen we naar Essen ( Duitsland).  Ik had er onwijs veel zin in maar vond het tegelijkertijd ook doodeng. Hoe zal het zijn om te passen met fluffy ( de naam voor mijn slappe buikje). Hoe zal ik er zelf op reageren om mezelf te zien in de spiegel? Kan ik weer de vertrouwde maten pakken of moet ik nu groter kopen?

Ik deelde mijn zorgen met mijn schoonzusje en ze snapte me helemaal. "We gaan elkaar hierin steunen. Het komt goed".

De eerste winkel.  Met mijn arm vol kleding de paskamers in. Ja ik moest een maatje groter maar het stond dan ook wel goed. Ik voelde me er in ieder geval pettig in. Dat is al stap 1! Na wat shirtjes en jurkjes gekocht te hebben, de volgende winkel in. De eerste broek passen. Oké........dit is niet wat ik wil. Fluffy werd geaccentueerd. Bah dat voelt niet fijn!! Zelfs bij een hoge broek kwam hij nog tevoorschijn!

Nee, hier is het schijnbaar nog te vroeg voor.

Het is raar om weer te shoppen. Je lichaam is toch anders. En het is misschien nog vroeg na de bevalling, maar je wil je ook zo snel mogelijk weer jezelf voelen. Ik ben blij met de kleding die ik heb gekocht. Ik voel me weer vrouwelijk en ik word vrolijk van de kleurtjes. 

En toch zit ik nu op de bank met een dubbel gevoel. Ja,  je hebt weer leuke kleding maar je lichaam is nog lang niet de oude. Dat moet ik toch even verwerken. Ben ik hier de enige in?

Ik ben nu al aan het bedenken hoe ik me lichaam weer zo snel mogelijk terug in vorm kan krijgen. Fingers crossed dat het lukt, lukt het niet zal ik mijn lichaam gewoon moeten accepteren......

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je