{{ message.message }}
{{ button.text }}

weer op de goede weg ...

4 weken vakantie met mijn gezinnetje... heerlijk! Maar dan ....pffff de after vacation dip. Nooit over nagedacht maar hij kwam keihard aan

Afbeelding blog 'weer op de goede weg ... '

Allereerst bedankt voor de fijne reacties op mijn blog en op de link op Facebook van mamaplaats. Dat heeft me zeker weer een positieve boost gegeven.

Na een 1e halfjaar school voor de oudste is het dan eindelijke zomervakantie. We hebben er allemaal naar uitgekeken. De 1e week ben ik samen met de meiden en daarna heeft ook papa 4 weken vakantie. We hebben veel geklust in de tuin de afgelopen weken dus de 1e week van papa zijn vakantie maken we de laatste dingen af en maken we wat kleine uitstapjes. De vrijdag vetrekken we op tijd richting Harderwijk voor een dagje Dolfinarium. Luna wilde er graag naar toe dus met een afgeladen auto (we gaan direct door naar de vakantiebestemming) gaan we rijden. Het is een warme dag en we vermaken ons prima. Luna kijkt haar ogen uit en tussen de slaapjes, flesjes en hapjes van Tess door kunnen we alle shows en voorstellingen bekijken. Na een lange dag rijden we richting de Veluwe om daar in te checken op Landal Coldenhove. We verblijven hier een week in een 6. pers huisje. We hebben een heerlijke week met z'n 4tjes en doen allerlei leuke dingen. Midgetgolfen. zwemmen, spelen in de binnen en buiten speeltuin, bezoekje aan de Loenense watervallen, even winkelen en boodschappen doen in Eerbeek, Luna bezoekt vele bijeenkomsten van Bollo de Beer (de landal mascotte) en vermaakt zich prima tijdens de bollo disco, bollo voorleesclub, bollo knutselclub en noem het maar op. De kleine Tess past zich gelukkig ook makkelijke aan aan het vakantie ritme en slaapt veel in de wandelwagen. Na dit weekje zijn we nog lekker 2 weken samen thuis en maken we allerlei uitstapjes en klussen wat rondom in huis. De laatste week van de vakantie ben ik samen met de kinderen en dat valt me zwaar. 4 weken lang heb je alles samen gedaan en nu sta je er weer alleen voor...Rustig aan gedaan die week en Luna langzaam aan weer voorbereid op school. Ze had er ook weer ontzettend zin in maar school betekende ook weer vroeg op en weer gewoon ritme erin. Pfoee Luna vloog door de 1e week heen en ik dacht bij mezelf... vorige week voelde zwaar maar deze week voelde nog veel zwaarder. Niet eens het vroege opstaan maar weer een nieuw ritme van schooltijden en voedingen van Tess er tussendoor passen. Na die week stond ik weer op instorten. Gelukkig vangt mijn partner een hoop op in de avonduren maar toch heb ik me weken weer benauwd en slecht gevoeld. Daar kwam bij dat ik met de psycholoog had afgesproken om is te proberen om de sessies om de 4 weken te gaan houden i.p.v. de 2 wekelijkse. Ik heb dus ook geen moment gehad dat ik even mijn hoofd kon legen bij de psycholoog. Helemaal vol en over de top kwam ik weer bij hem aan en het besluit was snel genomen dat dit nog even teveel van het goede was geweest. We gaan weer terug naar 2 wekelijkse sessies. Ene kant een tegenvaller want het ging best goed aan de andere kant moet ik ook niet te snel willen en denken dat het om de 4 weken moet kunnen als ik mezelf daardoor alleen maar weer voorbij loop. We zijn nu weer op de goede weg in elk geval. Ondertussen ook druk bezig met afvallen (die zwangerschapskilo's) bleven er mooi bij hangen....dat maar in een volgende blog. Het geeft me in elk geval wel een positieve boost en door de avondwandelingen slaap ik ook weer stukken beter. Volgende week weer een sessie bij de psycholoog...we gaan de goede kant op maar we zijn er nog niet. Ben ik elk geval blij dat de after vacation dip langzaam aan achter me blijft....

Tags: #Mom life

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je